You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

'Sözcü'nün imam hatip nefreti

'Sözcü'nün imam hatip nefreti

General
RE: 'Sözcü'nün imam hatip nefreti
imam hatiplere bi zorlama varsa bunda yine doğru bir şey yok. imam hatip müfredatının islami ve diğer müfredatın gayri islami olduğunu söyleyecek bir durumda mıyız? imam hatiplerde matematik, fen gibi şeylere ilgi azaldıkça zeki ve bilinçli imam hatip mezunu insan sayısı azalıyor. imam hatipler nicelik olarak artıyor gözükse de nitelik olarak yerlere sürükleniyor, bu işin acı sonuçları gün geçtikçe daha feci ortaya çıkacak.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Karadamlalar sen hiç imam hatipe gittin mi
28 Şubat öncesinde
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Sözcü gazetesinin oldum olası tavrıdır tam bir din düşmanı Allah ıslah etsin.
Hayat günlük defter yaprağı; hazan gelir dökülür .Gelirken ne getirilir ki ? Giderken ne götürülür ? Dertle anlaş devâ bul, üzüntü kalbi sömürür.Yüzüne baktığım her an cennetten bahçe görülür.
Sagopa Kajmer
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
evet yıllar önce imam hatip okullarına öcü gibi bakılıyor..kişiler kısıtlanıyordu..çok şükür şuan nefretlerini kusan bir avuç insan kaldı ..ama artık onlara da pek kulak verende kalmadı diye düşünüyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bilmediğin için konuştuğun çok açık zaten
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.