You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SÖZ YÜREKTEN ÇIKTIĞI GİBİ GİDER

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Ey Sözümü işiten Dostum;

Söz, yürekten çiktigi zaman ancak yürege gider. Sen de sözlerini yürekten söyle. Sana söyleneni iyi dinle. Yürekten geleni al, keder vereni birak. Güzele çagirani al, bos olani birak. Rûhunun istedigini al, istemedigini birak..

]Hayat önemlidir. Neselen ve gül. Hüzünlen ve agla. Ne yaparsan yap, ama ALLAH rizasi için olsun yaptigin. Gördügün görecegin ALLAH rizasi için olsun...

]sana rahmet veren Rahmandir. Merhamet veren, sevk veren, ümit veren, sevinç veren, hüzün veren. Sana yoldas olan Rahmandir. Iyi bil ki, hiçbir yerde bir basina degildin. Bundan sonra da olmayacaksin. Her zaman yaninda olan Rahmandir.

]Asla üç sey olma. Ümitsiz olma. Sükürsüz olma. Sabirsiz olma. Mevlâyi bilen ümidi bilmeli. Onu bilen sükretmeli. Ona inananin sabirli olmali her ameli.

] O seni terk etsin, pesinden kos git. O yüz vermesin, sen ona yalvar. Sana, bilmen gereken ve ögrenebilecegin en degerli seyi haber vereyim mi? Sahip olabilecegin en kiymetli sey, imanindir. ALLAH a inan, mutlu ol. Ona dayan, güçlü ol.

]Kimsen yok mu? Sözünü dinleyen, acini paylasan, sevgine sevgisini katacak, kimsen yok mu? Sen ister su var de, ister bu, istersen yok iste, kimsem yok de; hakiki bir dostun kesinlikle var. Sözünü dinleyen, acini paylasan, sevgine sevgisini katan ebedî dostunu, Rabbini unutma!

]Ey Sözümü Isiten Dostum;

Sözlerim bitti. Isigim söndü. Kandilim tükendi. Sen bana kulak ver de, sözleri bitmeyene, isigi sönmeyene, kandili tükenmeyene kulak ver. O nu sev. Ona kendini sevdir. Onun sevdikleriyle doldur yüregini

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-04-2018, Saat:12:09 AM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Kayıtsız
RE: SÖZ YÜREKTEN ÇIKTIĞI GİBİ GİDER
]Kimsen yok mu? Sözünü dinleyen, acini paylasan, sevgine sevgisini katacak, kimsen yok mu? Sen ister su var de, ister bu, istersen yok iste, kimsem yok de; hakiki bir dostun kesinlikle var. Sözünü dinleyen, acini paylasan, sevgine sevgisini katan ebedî dostunu, Rabbini unutma!

sağol reyyan çok güzel sözler
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
dün bir kez daha anladım ki ben ne yaparsam yapayım Allah beni kötülüklerden ve harama düşmekten koruyor..kelimelerin kifayetsiz kaldığı bi his bu..mahcubiyetle karışık gözetilmiş olmanın verdiği mutluluk..Allah bizleri seviyor yahu..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: SÖZ YÜREKTEN ÇIKTIĞI GİBİ GİDER
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dün bir kez daha anladım ki ben ne yaparsam yapayım Allah beni kötülüklerden ve harama düşmekten koruyor..kelimelerin kifayetsiz kaldığı bi his bu..mahcubiyetle karışık gözetilmiş olmanın verdiği mutluluk..Allah bizleri seviyor yahu..

şüphesiz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: SÖZ YÜREKTEN ÇIKTIĞI GİBİ GİDER
rabbim seni çok seviyorum.her zaman senin sevgini diğer bütün sevgilerin üzerinde tutmatı sevdiğim herşeyi senin rızan için sevmeyi ve senin sevmediklerinden uzak durmayı nasib et.
BugÜn DoğUm GüNÜN yANınDa DeğiLİM bu yÜzdEN hiç İyi DEğiliM...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
*ayayşe* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rabbim seni çok seviyorum.her zaman senin sevgini diğer bütün sevgilerin üzerinde tutmatı sevdiğim herşeyi senin rızan için sevmeyi ve senin sevmediklerinden uzak durmayı nasib et.

AMİNNN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
mükemmell nasihatler inanın çok eksiğimiz var biz hala dünyadan medet umuyoruz. (kendi şahsıma)
.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜
.•*˜ Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla,
Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka.
Bir dost göz arayışıyla,
Saat tıkırtısıyla...
Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,
Ama;
''Günün aydın, akşamın iyi olsun'' diyen biri olmalı.
Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.

Yoksa zor değil, hiç zor değil,
Demli çayı bardakta karıştırıp,
Bir başına yudumlamak doyasıya.
Ama ''Çaya kaç şeker alırsın?''
Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra...
.•*˜
.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
SAĞOLASIN REYYAN ÇOK GÜZEL SÖZLER ANLAYARAK YERİNE GETİREBİLİYORUZDUR İNŞALLAH...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.