You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

söyleyebilecek misin bakalım...

Forumcu
arkadaslar ben söylerken baya zorlanıyorum bu tekerlemeleri bakalım sizler söyleyebiliyor musunuz ???

bu ekşi eski ekşi

şemsi paşa pasajında sesi büzüşesiceler

bu duvarı badanalamalı mı badanalamamalı mı

Kürkü yırtık erkek kel kör kirpinin yırtık kürkünü kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin yırtık kürküne, kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin yırtık kürkünü de kürkü yırtık erkek kel kör kirpinin yırtık kürküne eklemişler.

Şu karşıda bir karga var. Ne anam kuru kaba kara gagagı var.

Dışarıda şişmiş çenelerden diş çeken dişçi, çimdiklerdiği için didik didik dişleri su birikintisine düşürdü.

Kartal kalkar Dal Sarkar.
Dal sarkar Kartal kalkar.

Kırk kartal, kırk uyar, kırk kalkar.

Kırk küp, kırkının da kulpu kırık küp.

Eller bazlamalandi da biz bazlamalanamadik mi?

Şu karşıki kurukahvecinin gagası çıkık burnu kırık karakancoloz kalfası Hakkı karışıklığa getirip kahveye kavruk kakule kırığı kattı.

bir tunç tas has hoşaf

Al şu takatukaları, takatukacıya götür. Takatukacı takatukaları takatukalamazsa, takatukaları taka tukalatmadan geri getir.

Hakkı hakkının hakkını yemiş. Hakkı Hakkı’dan hakkını istemiş. Hakkı Hakkıya hakkını vermeyince Haklı da Hakkı’nın hakkından gelmiş.

Çatalca'da Topal Çoban, yapar satar çatal sapanö Çatalca'da Topal Çoban olmasaydi, kim yapardi, satardi çatal sapan?

Bir müsellesin mesahayı sathıyyesi kaidesiyle irtifaının darbının nısfına müsavidir.

hahahahahahaaSmilegülücükhahahahahahaaSmilegülücükhahahahahahaaSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: söyleyebilecek misin bakalım...
bööögülücükbööögülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: söyleyebilecek misin bakalım...
enkırmen olucuk deilim ya yaw bööööSmile

söylesem ney söyleyemesem ney hehehehehegülücük

tşkkrlr paylaşım için eğlenceliydi...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.