You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SÖYLE KİME AŞIK OLAYIM?

SÖYLE KİME AŞIK OLAYIM?

Profesör
SÖYLE KİME AŞIK OLAYIM?
Söyle Kime Âşık Olayım..?

Soğuk bir şubat akşamıydı.Elindeki gülleri verebileceğin birini bulamayıp gittiğin karlı yollardan geri dönmüştün. Belki de bu yüzden son bir umutla o güllere beni layık görmüştün. Fakat alamazdım sadece benim için satın alınmamış gülleri.

Benim için satın almış olsan da alamazdım. Çünkü çiçekçinin elinin değdiği bir gülü bana layık görüyordun. Sen çiçekçi olsan da alamazdım gülünü. Bilirim o gülü sen yetiştirmedin. Bir bahçıvan yetiştirdi o gülü. Sen bahçıvanın elinin değdiği gülü bana layık görmemelisin.

Diyeceksin ki gülü bahçıvan tek başına yetiştiremez ben bahçıvan olsam da bilgim o gülü yetiştirmeye yetmez.Evet doğru söylüyorsun bir gül yetiştirmek için bahçıvan olmak yetmez belki toprak olmak belki tohum olmak gerekecek.
Sen toprak olmuştun da seni insan eden bir parça ruh verilmişti sana.
Sen bu gülü çiçekçiden satın alıp bana verdiğin için benim sana âşık olmamı bekliyorsun.
Hâlbuki ben o gülü yaratanı senin toprağına ruh katanı ve senin bana rastlamana sebep olanı da biliyorum.

Şimdi söyle kime âşık olayım?

"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
RE: SÖYLE KİME AŞIK OLAYIM?
bi kıza gül vericem ve o bana bunları sıralıcak Tongue döferdim :D
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yaradana asık olmak lazım ama basıma boyle bısey gelse bunları solyleseydı agzını burnunu kırardım o kızınTongueTongue.ben emek cekıp alacam sırf onun ıcın o bunları soyleyecek.yok oyle uc kurusa bes koftegülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
hemen sölim :D sen bana aşık ol toprammm karizm
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sızde varya ne vıcdan var ne merhametTongue aman allah uzak etsın hem bu dunyada hem obur dunyadaTonguekıbarlık olsun dıye alır ınsan be yagülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-04-2009, Saat:08:04 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Profesör
erkek milleti gösterdi yine kendini TongueTongue

duygusuzlar sizi Tongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
allahın yarattığı mucizelere aşık olurdum ben olsaydım. ve bunda hiç bi sorun da görmüyorum ama gül aldı diye bi insana aşık ta olmam. çocuk mu kandırıyon.

ben olsam şöyle derdim. bu gülleri yaratan yüce rabbimin ayetleri verken utanmadan bu gülleri senden nasıl alırım git bunları babama götür, o bana verir :D:D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.