You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: Sosyal mesaj olsun
Dr. Fereydoon Batmanghelidj bu adam baya bahsetmiş yazdıklarımı açıklamış link atarım ordan daha detaylı okursunuz
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Hiç Su İçmeyenlerden Biride Benim ..: ) Kendimi Zorlayarak Su İçmeye Çalışıyorum Şu Gunlerde..Tatlı Türü Şeyleride Çok Sık Tüketmeme Rağmen Vucudum Su İstemiyor Israrla..Doktorum Böbreklerimde Kumlanma Olduğunu Söyledi..Bilmiyorum Ne Olur..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bende gidiciyim anırım , bende hayatt su içmek aklıma gelmez ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Çaycılar sizi, tabi az su içersiniz. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Hanzala dediğin doktorun fikirlerini araştırdım, ilginç şeyler gerçekten. (Hemen muhalefet ettiğim için özür dilerim. gülücük)

Bir de aşağıdakileri söylemiş ki akan su içmeliyiz bu fikre göre, doğru.

"Hasta olmamak için vücudumuzu susuz bırakmamalıyız. Alkali - Canlı su içmeliyiz. Alkali ve canlı olmayan sular ne kadar çok içilse de vücut yine susuz kalmaktadır !!! Çağımızın en büyük problemi; içilen ölü sulardır !!!

Hasta değil susuzsunuz."
Dr. F. Batmangelid
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ölü su dedikleriniz normal suyun dışında sulu gıdalar gibi şeylerin suları mı ?

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.