You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

sosyal medya romantizmi

sosyal medya romantizmi

General
sosyal medya romantizmi
sosyal medya romantizmi diye bir şey var. melankolinin dibini bulmak diye yani. bir de el kadar veletler acayip ahkam kesiyor. üç beş yıl sonra onları bir daha görmek isterim doğrusu. geçenlerde tam böyle şeyler düşünürken telefonum çaldı. telefonun diğer ucundaki yasemin isimli bir kızdı, bir uydu kanalı şirketinden arıyordu. nedense pat diye kesip atamadım, farklı bir yol deneyeyim dedim geçen okuduğum bir öyküdeki gibi.
"acaba yeni kampanyamızla ilgilenir misiniz?" diye sorunca, "afedersin dedim, ben telefon direklerini tamir ediyorum, işim bu ama az önce direkten düştüm ve ayağım kırıldı, şuan yerde acıyla debeleniyorum, ambulansın gelmesini bekliyorum"
"aa çok geçmiş olsun, ben sizi sonra arayayım o zaman" dedi hüzünle.
pek çok insan bu kızlara kötü davranıyor, telefonu yüzüne kapatıyor. şimdi yasemin'i düşündüm, gerçekten de "eğer bir kişi daha yüzüme kapatırsa kendimi pencereden atacağım" diye büronun pencersini açmış olabilirdi mesela.
açıkçası bir daha arayacağını sanmıyordum ama aradı. ertesi gün saat üçte, iş yerindeyken çaldı telefonum. ne diyeceğimi düşündüm bir kaç saniye sonra açtım telefonu ve yasemin o hoş sesiyle:
"çok geçmiş olsun, ayağınız nasıl oldu? eğer iyi durumdaysanız size kampanyamızın detaylarını anlatmak isterim"
"yasemin" dedim, "şa an sedye üzerindeyim sanırım beni ameliyata alacaklar, ayağım çok kötü, kan gren olmak üzere galiba" dedim.
"hay allah" dedi, "çok acıyor mu peki? umarım ameliyatınız başarılı geçer. peki ben ne zaman arayayım sizi? ne zaman kendinizi iyi hissedersiniz? yarın olabilir mi mesela?"
"bilmiyorum, durum biraz ciddi gibi. yani ayağımı kımıldatamıyorum"
"anlıyorum. peki o zaman yarın ben bir daha denelerim, çok geçmiş olsun"
telefon pazarlamacılarının çoğu ikinden sonra bir daha aramazlar genelde ama yasemin farklı, ertesi gün aradığında, doğrudan söze gridi: "merhaba samet bey, ameliyat sonrası sürekli evde kalacağınız için size bir dizi paketi önermek istiyorum"
"pardon" dedim sesimi kalınlaştırarak, "samet'le mi görüşmek istiyorsunuz, onun arkadaşı mısınız?"
"evet onunla görüşecektim"
"o öldü" diyorum ağlamaklı ses tonuyla. "maselef beceriksiz bir doktor ayağını kestikten sonra kanı durduramadı. ailecek yastayız. başımız sağolsun"
tlefonun gerisindeki yasemin bir kaç saniye duraksadı ve sonra devam etti "peki ben kiminle konuşuyorum?"
"ben osman, kardeşiyim, şuan cenaze işlemleri dolayısıyla çok konuşamayacağım, kapatmam gerek"
"peki başınız sağolsun, eğer müsait olursanız ben yarın ararım, size göre bir paketimiz var."

samet doğan
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: sosyal medya romantizmi
gülücük) enteresanmis
Karanlık aydınlıktan
Yalan doğrudan kaçar
Güneş yalnız olsada
Etrafına ışık saçar
Üzülme !!!
Doğruların kaderidir yalnızlık
Kargalar sürü ile
Kartallar yalnız uçar
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: sosyal medya romantizmi
Keşke pat diye telefonu yüzüne kapatsaymış da bu kadar yalan söylemeseymiş.
Ben meşgulum ve ilgilenmiyorum deyip kapatıyorum.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.