You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: RE: SOHBET MEYDANI :)
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seyfu sen tut ben vuriyim sopa

ifade ifade ifade

ayıbettin şafak bende kickbokscuyum :Dsopaya fln gerek yok hangisinden başlayalım:D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye

ifade ifade ifade

tutarak değil teke tek gel tırsmıyorsan ifadekahkaha

tekvando kareteden üstündür unutma :şampiyon:
Rabbimiz Gunahlarimizi ve isimizdeki taskinligimizi bagisla, ayaklarimizi (yolundan) kaydima, kafirler topluluguna karsi bizi muzaffer kil."
( Ali Imran-147 )

Rabbimiz! Biz kendimize zulmettik, eger bizi bagislamaz ve bize acimazsan mutlaka ziyan edenlerden oluruz."
( Araf- 23 )

NE VARKİ GİRİŞECEK PAZARLIĞA ECELLE,SERMAYEM TEK KELİME "ALLAH AZZE VE CELLE"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: SOHBET MEYDANI :)
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende de mavi yeşil siyah kuşak varrrr ifadeifadegireriz dagıtırız ortalıgı nur la ikimizkarizm

mübarek gökkuşağı gibi hatta öyle :Dnur sendede varmı gökkuşağından :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
nur la ben sizi evirirrrrrrrrrrrrrr cevirirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonra tekrar evirirrrrrrrrrrrrrrrr cevirrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızartır döner yaparız haaa sopasinirifadeban
Bunu ilk beğenen sen ol.
nur87 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

ifade ifade ifade

tutarak değil teke tek gel tırsmıyorsan ifadekahkaha

tekvando kareteden üstündür unutma :şampiyon:

tekvando neki bende çiftvando öğretirim ona geçer seni :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nur la ben sizi evirirrrrrrrrrrrrrr cevirirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonra tekrar evirirrrrrrrrrrrrrrrr cevirrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızartır döner yaparız haaa sinirifadeban
evet döner yapar akşam yemeğine yetiştiririz ifade ifade

tekvando tektir, dövüş sanatıdır. çift değildir kim dediyse kandırmış seni kahkaha kahkaha kahkaha kahkaha kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-07-2008, Saat:05:50 PM, Düzenleyen: nur87.
© 9492.698875 ©
nur87 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=CESSES]
nur la ben sizi evirirrrrrrrrrrrrrr cevirirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonra tekrar evirirrrrrrrrrrrrrrrr cevirrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızartır döner yaparız haaa :sopa
tekvando tektir, dövüş sanatıdır. çift değildir kim dediyse kandırmış seni kahkahakahkahakahkahakahkahakahkaha

bal kokusu geldi bal damlıyo sölediklerinden ifadeeferim nur kaptın sen bu işi :şampiyon:
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.