( Ali Imran-147 )
Rabbimiz! Biz kendimize zulmettik, eger bizi bagislamaz ve bize acimazsan mutlaka ziyan edenlerden oluruz."
( Araf- 23 )
NE VARKİ GİRİŞECEK PAZARLIĞA ECELLE,SERMAYEM TEK KELİME "ALLAH AZZE VE CELLE"
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
nur87 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hepsi zamanla nur![]()
ama bak sne şu üstündeki gibi olma
ekmek veren el ısırılmaz
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nur87 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah razı olsun çaylak değilimbirde rep falan puan veriyorlar onlar ne oluyordüşünüyorum :
bak bana verebilirsin nurcum karma puan klasımız arttsın sitede dimi ama bak verirsen acemi gibi davranmam sana(rüşvet istiyosam....)
anlamadım desem yeridir.

ilçıkar: tamamda niye gülüyonn ağlarım bakk
(
nur87 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilçıkar: tamamda niye gülüyonn ağlarım bakk
(
karma puannnım 7 olsun başka bişi istemem :D
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nur87 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya benim nickimin altında acemi yazıyoo değiştirin şunu be yavv :D
biz her yeni üyeye yapıyoruz bundan
bide çaylaklar var onlar daha kötü
bana da aynı şeyi söylemiştin hatırlıo musun sevra
valla hatırlamıyorum be havva :Dne zaman yaptım niye yaptım ki :D
neyse geçti acemilik çağımız heeeç önemli deil artık:sırıtık:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten benim gibi olamaz kimse :Dhatta kimse kimse gibi olamaz gülsevra(gıcıkiye):Dkarma puannnım 7 olsun başka bişi istemem :D
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nur87 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilçıkar: tamamda niye gülüyonn ağlarım bakk
(
canım k. bakma gerçekten bilgin yoksa bu konuda ö.m atayım sana anlatayım ağlama oki:sırıtık:
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.