You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cezalı Üye
RE: SOHBET MEYDANI :)
ben yazdıklarımın çoğunu aklımdan yazıyorum , ben yıllardır dinleri araştırıyorum , sadece kuran değil incil ve tevrata dairde bilgimin olduğuna inanıyorum , hadisleride uzun süredir araştırıyorum , ben bildiğim kadar biliyorum yani , herşeyi biliyorum diye iddia etmedim ... varsa üst delil , o bilen kişinin deliline inanırım , aynı tartışmayı incil üzerinden hıristiyanlarlada yapıyorum , yahudi sayısı az olduğu için tevrat üzerinden tartışmaya girecek yahudi bulamadım tabi , ben kendimi övmüyorum , sadece diyorumki her şeye inanmam , herşeye inanarak inanmamayı öğrendim ben , sadece belli şeylere inanmak en güzeli , herşeye inanmak yanlış , çoğu şeye inanmayıp sadece belli şeylere inanmak daha güzel , deliller verilir araştırılır , ben delil üzerinden giderim . en iyi delil neyse odur .

sizin bir fetva bulup kimi keseceğiniz pek belli olmaz , onuda dine bir şekilde uydurursunuz .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2014, Saat:11:16 AM, Düzenleyen: sedatsedat.
Cezalı Üye
ben herkesle konuşurum fakat herkese kendimi tanıtmam , getir arkadaşını açın sadece sırf o arkadaşınla bir konu , konuşalım herkes görsün , üst delil veriyorsa bir konuyla ilgili o kabul edilir , burda birilerini alt etmek değil , üst delili bulmak , apaçık delili bulmak önemli .

kimlerin kimleri kestiğini gayet iyi biliyoruz hanzala , belki sen insan kesmemiş olabilirsin fakat senin düşünceye sahip kişilerin kimleri kestiğini gayet iyi biliyoruz . hemen bir fetva çakar hocalarınız , sustururlar insanları , bunuda din adına yaparlar . ondan sonra kendileri haklıymış gibi hayatlarına devam ederler , işte internet bu açıdan bence Allah ın bir nimeti , o tarz kişilerin oyunlarını bozmak için Allah ın bir nimeti bu .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2014, Saat:11:24 AM, Düzenleyen: sedatsedat.
...Revan...
Öncelikle eyvallah Elez abi.
Sorum şu ki cennetin de zati ve subuti diye ikiye ayrıldığını duydum. Zati cennette Allah'ın(cc) cemali görülecek ama subuti cennette görülmeyecek.. Doğru mudur? Bir de Nur'u Secde ablamında dediği izafi sıfatı nedir. Üçe ayrılır dedi de.. gülücük
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2014, Saat:06:51 PM, Düzenleyen: Revan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.