You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çalıkuşu
RE: SOHBET MEYDANI :)
Sohbetlerine katilmak nasip olmadi ama kitaplarini okudum.. Okumak istersen 'insan denilen muamma' ve 'bir nasihat binbir ibret' kitaplari guzeldir.. Sohbet gibi zatengülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Çok şükür bir kaç kez sohbetine katıldım mübareğin...Merak ettim forumdan takipçisi varmı diye..Yüzü ne kadar temiz değil mi gülücük dinledikçe dinleyesi geliyor insanın..ve çok şükürki ben çok küçükken -yüzünü hayal meyal hatırlıyorum-babası Musa Topbaş hocamızıda gördüm..Allah mekanını cennet etsin..elime para tutuşturmuştu gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Kalbinin guzelligi yuzune vuran mubarek insanlardan.. Kitaplariyla tanidim kendisinigülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Sana şunu söyleyebilirim, onunla aynı ortamda iken nasıl bir sıkıntın var ise yada hangi konuda bir eksikliğin -adına ne denir bunun bilmiyorum- onunla ilgili mutlaka bir öğüt bir nasihat verir..bazen tedirgin olurdum hatta gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
nureddin yıldız , alparslan kuytul , timurtaş uçar , ihsan şenocak bu hocalarında sohbetleri güzel . dinlemenizi tavsiye ederim .
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
rica ederim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
çok fazla paylaşım yaptım galiba , paylaşım sınırı var mı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Selamun aleykum nabersiniz:D
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
a.s. iyiyiz sagol sen nasilsin bakalim
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.