You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cezalı Üye
RE: SOHBET MEYDANI :)
biz aynı mıyız peki...git gide günaha mı dalıyoruz yoksa ihlas için mücadele mi veriyoruz...?
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Bazen ölümü arzu ediyorum.. Sanki yaşadıkça daha bi batıyoruz günaha.. Koşturmacadan asıl gayeyi unutuyoruz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
fani dünyanın işlerinden kendimizi korumalıyız...hayırlı arkadaş seçimi ile teknolojiyi uygun bir şekilde kullanarak her anımızı ibadet hükmüne sokmamız gerek...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
aynen öyle Rabbim razı olsun...burda gördüklerimizi,okuduklarımızı adım adım hayatımıza aksettirmemiz gerek kardeşim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
o gün anne kundakdaki çocuğunu bırakacak...şiddetinin ne olacağını aklımız almıyor...birbirimiz üzerinde hakkımız var...iyiye yönlendirmeliyiz birbirimizi, herkesi...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
neyse şimdi kitap okuma zamanı...Allah'a emanet olun dostlar...yarın oruç tutalım mümkünse...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.