geçen hafta sonu pazar günü arkadaşımın restaurantına yardıma gittim iki gün boyunca...restaurantın kasasına bakacaktım iki gün...cumartesi günü öğlen vakitlerinde güzel yüzlü bir amca geldi ama üzerine baktıgımda sanki üzerinde hiçbir şey yoktu belliydi yoksul bir amcaydı...
-beni restaurantın sahibi zannetti kasadaım yanıma geldi oğlum param yok bana bir yemek verirmisin dedi o sıra arkadaşım geldi noluyo gibisinden amcaya bir yemek ver dedim,olmaz dedi ve geri çevirdi adam Allah razı olsun diyerek bana baktı öylece çıktı gitti...
ben o gün Allah'ım şahittir çok kötü oldum akşam eşimle paylaştım ve öylesine kötü oldum ki anlatamam resmen agladım gözyaşı döktüm çünkü günaha girdim bir fakirin karnını doyurmadım o gece hiç uyuyamadım sabaha kadar...
neyse pazar günü yine arkadaşıma yardıma gittim durumu anlattım yalnış yaptın dedim yemek verecektin dedim nolur ki sana koymaz dedim o da bunlara yüz vermeyeceksin dedi ben sustum...yine öglen vakti ve yeminle söylüyorum aynı saat aynı dakika diyebilirim yine o amca o şekil kapıdan girdi çok şükür Allah'ım dedim ve direk adamın yanına koştum amca gel yemek ye dedim çok açım ogul ama param yok dedi...kasada fişini kestim ve amcayla oturduk yemek yedik...
yabancıymış malatyaya nasıl geldim nasıl oldu anlamadım oğul dedi...
böyle bir olay başıma geldi ve çok üzüldüm...
teferruatlı anlattım çünkü sorum şu
bu olayda sucum ne günahım ne yapmam gereken başka birşeyler varmı
lütfen abilerim ablalarım yardımcı olun beni çok etkileen bir olaydı o amcanın o nur dolu yüzü hep gözümün önünde..
Allah razı olsun
sen yardım eyle Allah 'ım