You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Administrator
sizede oluyor mu ?
- Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.

- Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.

- İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün durumun komikliği ile doğru orantılıdır.

- Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.

- Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar.

- Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür.

- Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.

- Birileri ile karşılaşma ihtimalin görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.

- Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.

- Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.

- Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.

- Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.

- Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.

- Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: sizede oluyor mu ?
Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır.

evet aynısı oluyo. mesela bi kitap var grup halinde okuyacaz, piyasada bir tane bile bulamazsın.en çok kitaplarda oluyo böyle.Hep yasak kitapları mı seçiyoz ne :sırıtık:
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
benimde başıma gelen şu işyerinde bir cihaz arızalandı 2 gün kullanamadım servisi aradım sonra geldiler anaa bi baktık cihaz tıkır tıkır çalışmaya başladı okadarda uğraştım adamlarda bana dik dik baktılar ne desem bilemedim 2 çay ısmarladım gönderdim ama cihz 2 gün sonra yine bozulur buna eminim:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yok cihazlarda hiç olmuyo , onları bozdum mu iyi bozarım :D öyle kendi kendilerine fln çalışamazlar :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
- Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.

bu geçen gün başımıza geldi

çamaşır makinasını olmadı çalıştıramadık neyse tamirci çağırdık nesi var dedi dedimçalışmıyo elektrik gelmiyor
adam düğmeyi çevirdi çalıştıkahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
- Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır.

bi fincan alıcam
bitmiş gitmiş ya
yok ortalıkta
parçası eksik kaldı Kizgin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.