You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizden yardım bekliyorum..

Yeni Üye
Abilerim, kardeşlerim herkese merhabalar bilirsiniz geçen gün TEOG sınavı yapıldı ve bu sınav umduğum gibi geçmedi hedefim gerçekten çok yüksekti çok çalıştım gerektiği zamanlarda sabahın 5'in de 6'sın da kalktım ders çalıştım bu sınava ama olmadı nasip değilmiş stres,heyecan ve panik beni aşağı çekti.Sınav durumum ise 9 yanlış yani ortalama puanım 468 cidden bu sonuç benim için tatmin edici olmadı içimde bir sıkıntı var moral olarak kendimi yenileyemiyorum resmen mental olarak çökmüş durumdayım yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Sizden yardım bekliyorum..
Kimisi hiç dert edinmez, oğlum gibi.
Kimiside tamamen kendini buna adar sen gibi.
Hani kelin ilacı olsa başına sürer misali ben oğlum için etkili olamadım ki senin için ne yapabilirim. En iyisi dua.

Allah yardımcın olsun.
Allah sana dünyada da ahiret de afiyet versin.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Sizden yardım bekliyorum..
Daha 2. Teog var.
Düzenli calis da full cek bari.
468 cok az. Yani iyi bir lise icin.
Taban puanlari cok yuksek.
Muhim olan 25 lik yuzdelik dilim icinde olmak.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.