You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizcede Saçma Değil Mi ?

Sizcede Saçma Değil Mi ?

General
Sizcede Saçma Değil Mi ?
bi tanıdığım war , eşi alkol alıyor maalesef , tanıdığım x kişi diyelim .. X Cumaya gitmesi için ısrar ediyomuş gidiyomuş ama bi sure vs birşey bilmeden kalbim temiz benim diyomuş ,Allah deyip yatıyom Allah deyip kalkıyom diyomuş cumartesi günü yine alkol .. Hemde sabahlara kadar .. Gittiği ortamları ise anlatmaya gerek yok sanırım sizcede saçma değil mi ? Cuma günü cumaya gitmek ertesi gün bar Pavyn.. Gezmek .. X kişinin illa cumaya git demesi gereksiz mi sizce ? Bana anlattı durumu birşey söylemedim size sorduktan sonra cewap wermek istedim ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Sizcede Saçma Değil Mi ?
alkol alıyorsun sen asla namaz kılma diyemez kimse. Kıldığı namazda ne kadar samimi ona birşey diyemem.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Sizcede Saçma Değil Mi ?
Şöyle bakalım olaya. O X'in kalbi peygamberimizin kalbinden daha mı temiz? Öyle düşünün bakalım? Sonra konuşsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.