You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

sizce Melih gökcek ak partiden yenıden aday gösterilecek mi?

Anket Başlığı: melih gökcek yenıden aday gösterilecek mı ?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet 5 (55.56%)
hayır 4 (44.44%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 9 (100%)

Uzman
ben yenıden aday gösterilecek diyorum

gösterilmeme olasılıgı var ama az kılıcdaroglula hiç konusmasaydı daha iyi olurdu yalnız
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: sizce Melih gökcek ak partiden yenıden aday gösterilecek mi?
Herkes gördü kimin ne oldugunu.
Fazla söze gerek yokkarizm
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bazı iddialara açıkılık getiremedi aday da olmamalı!
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Melih Gökçe icraatleri ve yaptıkları ortada AMA TAYYIBIN GOZUNDEN DUSDU. BU KADAR SOYLENTILERDEN ELBET BIRININ ASLI VARDIR BUDA TEDIRGIN EDIO .BU YUZDEN ADAY OLMAZ AKP DEN BAGIMSIZ OLABILIR...

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
izlemedim ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz kılıçtaoroğluda herkezin başına bela oldugülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
NAYIIIIIIIIIIIIIIR NOLAMAAAAAAAAAAAZ YİNE MELİH GÖKÇEK OLSUN SİYASETTE Bİ O ADAM VAR İNANDIĞIM VALLA HELAL OLSUN ADAMA ÇOK DOBRA YOLU AÇIK OLSUN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ankarada yaşamıyorum ama Melih Gökçek seçilirse iyi olacağını düşünüyorum
"Hakikaten biz insanı güçlüklere katlanacak şekilde yarattık." (Beled 4)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
melih gökçek çalışkan adam eğer biraz insanlar gözlerini açarlarsa yapılan icraatları görebilirler ankaralılara sormak lazım memnunlarmı iddialara gelince chp her zamanki mesnetsiz boş ve kof iftira politikasını sürdürmeye devam ediyor çünkü nemalanacak başka dayanakları yok çamur at izi kalsın zihniyeti taşıdıkları için de bi arpa boyu ilerleyemediler işte 3-5 cahil kişiyi kandırdıkalrında seviniyor garibanlar..gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.