You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir?

Anket Başlığı: Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
işsizlik 3 (21.43%)
uyuşturucu 0 (0%)
şiddet 0 (0%)
eğitim 6 (42.86%)
yozlaşma 5 (35.71%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 14 (100%)

Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir?

Forumcu
RE: Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir?
Benim Smile

acıyan bir şeyim ben burdan çok uzaklarda
ve koskocaman bir hansın sen uğraşma bu çocukla
çünkü nasıl birşey biliyorum itin taştan korkması
bir yastık arıyorum kuş seslerinden
mühim değil sonrası.

sorma,
siliniyor her şey, hatta uçurtma
takılıp kalıyor göğe.

i.tenekeci

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
lanet eğitim sistemine sahip olmaları...
yazık bizim gibi gençlere.. sorumsuz akılsız kuş beyinli büyükler yüzünden her birimiz harcanıyoruz!
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
türk istiklalini ve türkiye cumhuriyetini ilelebed muhafaza ve müdafaa edememek =P
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
:D

iletişim sorunu var bi de bişyler daha var ama neyse sorunları dile getirmek çözüm değil gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
sanal alem ..
bir çok genç aldanıyor malesef ..
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Eğitim.Kuran'ın ilk emri OKUMAKTIR.Okumayan insan her şıkka düşebilir.İşsizlik devletin gelişmişliğine ters bir durumdur.İstediğin!! kadar gökdelen yap,istediğin! kadar köprü kur ev yap yurt yap gerçek bir müslüman lider vatandaşın hakkını vermelidir.İşci lise mezunu 2milyar alıyor,memur fakülte mezunu o konuma gelmek için ne senelerini üniversitede harcamış 1milyar 800milyon alıyor.Gelde işsizliği çöz hadi.Allah adaletli olanı severim demiştir.Cumadan cumaya duyarız bunu.Okurken okuduğu bilgileri kötü anlamda kullanmayacak.Yoksa Maun suresinin tarif ettiğine gider/gideriz/giderler.Kul hakkı çok önemlidir.Her insan gibi bizde Allah'ın huzurunda hesab verirken;en büyük günah olan şirke bile bulaşmamışsındır ama kul hakkı yediysen işin çok zordur.Çünkü Allah bize diyecektir " Benden değil,hakkını vermen gereken kişiden af dile "diye.Seninle bir pazarlık yapacaktır o hakkını yediğin kişi.Hakkını yediğin kişi senden tüm sevaplarını isterse gerçekden işin zordur."öbür tarafta yakana yapışırım"lafıda burdan gelir.Sevapların bitince iman kapılarından nasıl geçeceksin?Kul hakkı hariç tüm günahları Allah affeder.Kul hakkını hakkını yediğin kişiyle olan problemin olarak kalır.Ya dünyada verirsin karşılığını yada öbür tarafda sevaplarını o kişiye kaptırarak verirsin.Nihat Hatipoğlu böyle açıklamıştı bir zamanlar.Bunun için kul hakkı çok tehlikelidir.Nereden nereye geldim. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-05-2013, Saat:01:53 AM, Düzenleyen: Kutay7889.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.