You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

sızce bu adam ne yapıyor?

Profesör
[Resim: 543810_490455114338783_1036575815_n.jpg]

bu resım,dun cekılmıs.ınsanların yılbasını kutladıgı bır meydanın ortasında namaz kılıyor.

bu resımle ılgılı yorumlarınızı alabılır mıyım?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: sızce bu adam ne yapıyor?
toplumun cahili adetlerini protesto maksatlı olarak güzel bir hareket denebilir, fakat adamın namaz kılışı bir garipti, sutreye dikkat etmiyordu rükuda tam eğilmiyordu belki hastalığı vardı bilemem tabi de daha dikkatli biri olsa idi faydalı olabilirdi.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Allah ondan razı olsun...
Bu adamın yaptığı bir tebliğ çeşididir.
Müslüman hareketleri tebliğ niteliği taşır... Zaten (ortanın delisi) olmadığına göre bu adam bir tebliğ hareketinde bulunmuştur.. Rabbim niyetini kabul etsin... İnş amacına ulaşmış ve bir insanda olsa oradan uzaklaşmasına vesile olmuştur bu hareketi...
‘Rabbimin bildirdiği haberleri size bildirmede ve size öğüt vermedeyim. Araf/62

“Sizden herhangi biriniz bir kِtülük gِrdüğünde onu eliyle değiştirsin. Eğer buna güç yetiremezse diliyle değiştirsin. Buna da güç yetiremezse kalbiyle (buğz etsin). Bu ise imanın en zayıf mertebesidir.” Müslim

“Andolsun, biz her ümmete: "Allah'a kulluk edin ve tağuttan kaçının" (diye tebliğ etmesi için) bir elçi gِnderdik.”(Nahl 36)
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Protesto amacıyla namaz kılınamayacağını düşünüyorum çünkü namaza asla riya ve gösteriş karıştırılmamalı , ama adamın içini bilemem ne için kıldı onu Allah bilir . Bide neyin protestosu bu orda zinamı yapıyorlar , içkimi içiyorlar , kul hakkımı yiyorlar öyle bişey varmı onuda göremiyorum , millet eğleniyor sadece eğlenmek yanlış bişey diyorsanız onada zaten dicek lafım yok .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-01-2013, Saat:11:25 PM, Düzenleyen: e2828.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
haramların sıralamasını yapıp birisini hafife mi alalım? kredi kartını, faizi küçümsüyor değilim yanlış anlama fakat hoş göremeyeceğimiz bir durum var. eğlence yapılacaksa da Allahın koyduğu kurallara göre yapılır, ki yapılan gün olarak zaten doğru olmayan bi gün. eğlencenin içeriği yine başta dediğim namahrem kadın ve erkeklerin aynı ortamda eğlenmeleri iken buna da kimse "iki gülüşmedir, he de geç" dememeli. faiz sistemine de protestoyu yapanlar var biraz araştırırsanız Türkiyede...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eğer niyeti halis ise ki Kalpleri ancak Allah bilir...

Hz. Ömer (r.a)'i hatırlattı bana...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.