You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: sizce aşk nedir??
aşk birisiyle buluşacağı zaman sırılsıklam olup ya da buz gibi havada üstünde palto olmayıp üşümeden içinde sıcaklık olmasıdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Peygamber efendimizin (s.a.v.) sevgili babası Abdullah(r.a)çok yakışıklı imiş ve birçok kız ona aşık olmuş evlenme teklifi almış ha keza hz Yusuf anlatılan rivayetlere göre Hz Yusuf çok yakışıklı imiş ve kızlar onu görür görmez aşık olurlarmış aşk yok diye birşey söz konusu olamaz vardır olmsaydı bu tür olaylar yaşanmazdı ama günümüz gençlerinin anladığı bir aşk tabiki sözkonusu değil dejenre olmuş durumda aşkın içi boşalmış çıkar ilişkileri had safhada şair yazar çizer tayfasının ekseriyesi de aşktan dolayı yazar şair vs olmuşlardır hiç bir duygu bu denli yoğun değildir ne şiirler ne yazılar vuku buluyor en büyük sebebiyse aşk üstüne hiçbirşey söylenemeyen tek duygu ve eleştirilemeyen tek duygu..gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aşk yoktur diyen yalan söyler zaten...önce allaha aşık olmuş erenler ermişler evliyalar sonra Resulune...

şu zamandaki aşkları yukarıda sayılan aşklarla kıyaslayınca aşk hayal oLuyorgülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yusuf çok begendi senin tanımı simayyBig Grin yusuf muşmulaya mı benzettin kend,ni nara mı ayvaya mı :p

uçurum oldugundan şimdiki aşklara hayal dedim simayy gülücük yoksa daha önceki yorumumda demiştim kii
aşk Sadece iLahi aşktır...gerisi vesairedir...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.