You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Cvp: sizce aşk nedir??
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oof kendimce napıyım ya olmuyor elimde değil olmuyooooooooooooooooooor kalpsiz olmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ben ya

sen kendine böyle gazı ver boyuna

zor bulursun sukuneti huzuru gülücük

biraz soğukkanlı ol be kardeşim

neymişki yani doğduğundan beri onla mı yaşadın da şimdi vakti geçiremez oluosun saçma

hiç de inandırıcı durmuyor burdan bakınca

heç kusura kalma kahkaha

toprağım sen beni güldürdün ya helede şu başlık altındakahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: sizce aşk nedir??
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oof kendimce napıyım ya olmuyor elimde değil olmuyooooooooooooooooooor kalpsiz olmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ben ya

kalpsiz olmak istermi insan hiç kardeş. gönülsüz yaşayabilirmi hayatta insan. ben haytta hiç bi kimseye rastlamadım ki bir nesneye bir kişiye gönül bağlamasın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
RE: sizce aşk nedir??
Mevlana:
"Bir aski baska ask söndürebilir. Askta ne yükseklik, ne alçaklik, ne de akillilik ve akilsizlik vardir. Hafizlik, seyhlik, müritlik yoktur. Sadece kepazelik, asagilik ve rintlik vardir. Insanin topragini ask sebnemi ile yogurduklari için alemde yüzlerce fitne ve kargasalik peyda olur. Askin yüzlerce nesteri, ruhun damarlarina sokuldu ve oradan gönül adi verilen bir damla aldi... Ask öyle engin bir denizdir ki, ne kenari vardir, ne de ucu bucagi."
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İnsaf et, aşk, güzel bir iştir. O'nun bozulması, güzelliğini kaybetmesi tabiatın kötü niyetli oluşundandır.
Sen kendi şehvetine, aşk adını koymuşsun, halbuki, şehvetden kurtulup, aşka ulaşabilmek için çok uzun yollardan geçmek gerekir.
(Hz. Pir)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Şunu Unutmayn Kalp Gerçekten Kalbe Karşıdır Yüreğiniz Gerçekten O kişi İçin Atıyorsa Siz Gözleriniz le Ve Kalbinizle O Kişiye
Kendinizden Bişeyler Yollarsınız Ve Sizin Kalbinize Emin Olunki Karşılık Verir En Büyük Sevgiler Böyel Karşılıklı olur
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: sizce aşk nedir??
Osman_E Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnsaf et, aşk, güzel bir iştir. O'nun bozulması, güzelliğini kaybetmesi tabiatın kötü niyetli oluşundandır.
Sen kendi şehvetine, aşk adını koymuşsun, halbuki, şehvetden kurtulup, aşka ulaşabilmek için çok uzun yollardan geçmek gerekir.
(Hz. Pir)

alkışSmile

ha şöyle yaa

saadece bir hikaye olan leyli ve mecnun u aşkın kanunu yaptı gençlik

kim nefsi bir ilgiden ilahi aşka kavuşmuş yapamayın rica ederim

öyle bir örnek verinde gerçekten yaşanmış sahabeden tabiinden herhangibir islam aliminden Allah aşığından da biz de eywallah diyelim...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ask bırını sevdıkten sonra kendını dusunmemek her seyıyleee.....
Nefrete Sevdıgıden Daha Çok Guvenıyorum Çunku Nefretın Sahtesı Olmass
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: RE: sizce aşk nedir??
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Osman_E Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnsaf et, aşk, güzel bir iştir. O'nun bozulması, güzelliğini kaybetmesi tabiatın kötü niyetli oluşundandır.
(Hz. Pir)

alkışSmile

ha şöyle yaa

saadece bir hikaye olan leyli ve mecnun u aşkın kanunu yaptı gençlik

kim nefsi bir ilgiden ilahi aşka kavuşmuş yapamayın rica ederim

öyle bir örnek verinde gerçekten yaşanmış sahabeden tabiinden herhangibir islam aliminden Allah aşığından da biz de eywallah diyelim...

peygamberlerimizden sahabelerimizden binlerce hikaye var araştırıp yayınlıcam
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.