You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
Siz Ne Derdiniz ?
S.a arkadaşlar.

Bir yerde duydum ve sizinde fikrinizi almak istedim.

Farzedelim birini çok seviyorsunuz.Onun için yapamayacağınız şey yok.Belki de çoğumuzun hayatında böyle vardır birileri.Ne bileyim eşiniz,arkadaşınız,dostunuz,abla veya abi dediğiniz herhangi biride olabilir bu kişi...
Herşeyinizi feda edebilirsiniz onun mutlu olması için.

Ama bi gün O çok sevdiğiniz kişi size diyor ki:
"Benim hayatımda sana yer yok"

Bu cümleye karşı ona söyleyeğiniz tek cümle ne olurdu.
Düşündülerinizi yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
[Resim: 65897398.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Siz Ne Derdiniz ?
bak arkadaşım..
kendine değer vermeyen bir insana kimse değer vermez..bunca yıllık hayatım boyunca edindiğim tecrübe ve akademik bilgiler bu doğrultuda..ve şöyle bir gerçek vardır ki kız milleti üstüne düşen kişiden hoşlanmaz :D uzak duracaksın esrarengiz havaya bürüneceksin bu işlerin pîri oldum artık bana sor sen :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ve aleykümselam,öncelikle aileden böyle bişey duyman için çok feci şeyler yapmış olman lazım bu kişi dış kapının dış mandalıysa yani ailenin dışında biriyse tak sepeti koluna herkes kendi yoluna dersin yok sayılıyorsan yok olacaksın Big GrinVe şunu unutma fani birine değerinden fazla değer verip onu ihya etme yoksa böyle zönk diye kalırsın.. Big Grin Yokta sayar ölü de sayar..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
-Ama bi gün O çok sevdiğiniz kişi size diyor ki:
"Benim hayatımda sana yer yok"-

Ben de,gözlerine derin derin bakar sonra dönüp giderdim....
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
ben olsam allah belanı versin derim benden iyisinimi bulcan yürrüüüüüüü ense traşını görelim:D:D:D:D

tabi şaka bir insanın degeri ancak yokluğunda belli olur çok düşünürüm kendimde hata ararım ne yaptımda öylece beni hayatından çıkarıp attı diye ama kendimde hata bulamassam hiç üzülmem o kaybeder derim ama hata bulursam ömrüm boyunca onun acısı içimde kalır ...
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
aynen şehrigiz mutlu olacaksa gitsin ama vicdanının sesine baksın..giderken arkada bıraktığı kalp kırgınlıklarını ve gözyaşlarını unutmasın ama mutluysa kendi bilir..sevdiğin biriyse bunun kadar acı bişe olamazüzgün

Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
acımı acıda ne?
acı şarap gibidir yıllandıkça guzelleşir kalbine yerleşir o acı ki sana hayatı ögretir ve o acı seni daha güzel bir insan yapar bence acı cekmek her babayiğidin harcı deildir..
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.