You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SİZ KAÇ PUAN VERİRDİNİZ?

SİZ KAÇ PUAN VERİRDİNİZ?

köyün delisi
RE: SİZ KAÇ PUAN VERİRDİNİZ?
vermedin puan cesses a o yüzden yok sana puan gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
asıl sana olsun şekerim kuzuşşkom ikizim herşeyin dostum kardeşim eşim vs gülücük
mjxların en sulusu bi de gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
:s kanka sen de cak cak laf yetiştirıyosun üstekının puanı hani nerdeegülücük
neyse unutkanlıüından dolayı 100 üzerınden 99,5 veriyorumgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
bol keseden veriim bari piyango sana vurdu :D 99999999999999 üzerinden 1000000000000000000000 verdim :D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
nötrler bi işe yaradı ilk defa görüyosun ceso :Dkankamdan 10 üzerinden 100 aldııma göre haftanın şıkı seçilmişimdirhalay
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-06-2008, Saat:07:19 PM, Düzenleyen: Kartalizma.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.