You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Siz hiç ay ışığında ağladınız mı ?

General
Görmediğiniz bir memleket için ?
Ölen bir kadın yahut adam için,
Daha emeklemeye fırsat bulamadan şarapnelin tadına bakan bir bebek için.
Sahi , siz hiç gecenin tam ortasında uykunun en tatlı yerinde , aya bakarak '' Acaba zulüm şuan nerede '' diye düşündünüz mü ?
Sabahın ayazında terlediniz mi ?
Uykuya teslim olurken gözleriniz , hiç tanımadığınız bir bebeğin kanlı gözleri dik dik baktı mı beyninizden size ?
Dostlarla muhabbetin en güzel yerinde o sıcak gülüşünüze ölü bedenlerin soğukluğu değdi mi ?
Siz hiç ay ışığın da ağladınız mı hıçkıra hıçkıra ?
Delirdiniz mi evinizin dört köşeli bir odasında ?
Sıktınız mı yumruklarınızı kimsecikler görmeden ?
En mutlu anlarda bile acıyı hıssettiniz mi iliklerinize kadar?
Şehidleri sayarken , yetmeyen matematiğinize kızdığınız oldu mu hiç ?
Kafileri düşünüp , deli fikirler ürettiniz mi ?
Gecenin en kör dibinde yatağınızdan kalkıp ay ışığının altında gelecek adına yeminler ettiniz mi ?
Ve her gece yatmadan yeminlerinizi hatırlayıp , o yeminleri tutabilmek için Allaha dua ettiniz mi ?
SK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Siz hiç ay ışığında ağladınız mı ?
Bu soruları soran bunları düşünüp kendisi hiç ağladı mı acaba.Bilemeyiz tabi...Bu hadiseler bazan çok uzaklardadır elin yetişemeyeceği ama düşüncenin yetişebileceği yerlerde, düşünceler dokunduğunda ay ışığına göz ağlar..Ama yaşadığım coğrafyada bir adım ötede yaşananlara şahit olup ellerimiz yüreğimizle beraber babasısadece müslüman olduğu için şehit edilmiş, yetim kalmış yavruların başlarına dokunduğunda, yada yavrusu yakılmış bir annenin gözyaşlarına dokunduğunda , soru şöyle değişiveriyor.."SİZ NE ZAMAN SUSACAKSINIZ"

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-12-2014, Saat:09:59 AM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
-İKRA-
Ah duyarlılık..
Teşekkür ederiz.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
emegine saglık abicim...çok güzel bir paylaşım...çok yumruklar sıktım sıkıntılara çok agladım isyan edemedigim anlara çok seslendim ışıga aya çok içerlendim samimiyetsiz duygulara...

Allah razı olsun abi...
biraz duygulandım....
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.