You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Siz hâlâ Ülker müşterisi misiniz?

Siz hâlâ Ülker müşterisi misiniz?

( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: Siz hâlâ Ülker müşterisi misiniz?
ya zakir dalgamı geçiyosun benimle anlamıyorum ki bak öyleyse gerçekten havamda hiç değilim .
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Anlatabildin tebrik ederim .
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ülker bu aralar saçmalıyor baya
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Harvard Universitesinin bir fakültesine yaptılar bu bağışı ve o fakültenin ismi bir Türk'ün adı ile anılacak bundan sonra, yani siz bunu bir nevi sponsorluk olarak düşünün, yani Ülker reklam verdi oraya, Türkiyenin reklamını yapmış oluyoruz . Ayrıca bu para tamamen oradaki bir Türk öğretim görevlisi tarafından yönetilecek. Bu parayı güvendikleri öğretim görevlisi çok başarılı biriymiş, Nobel'e aday bile gösterilebilirmiş ilerleyen zamanlarda.

Lütfen herhangi bir konu hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olmadan insanları provoke edecek çıkışlar yapmayınız. Biliyorsunuz dinimiz önyargıyı hoş görmez, ki önyargının hoş birşey olmadığını bilmeniz için illa müslüman olmanız da gerekmez, azıcık mantık yürütmeniz yeterlidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-10-2014, Saat:01:57 PM, Düzenleyen: BTB_Wild.
Ruhumuz Yeter...
ulkerin bir cok urununu kullaniyoruz onu da boykot ederrsek alicak bisey kalmicak sanirimgülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kâtip
Çok uzun zamandır genç nesillerin kafalarını ''Eti, Eti, Eti'' diye meşgul edenler sütten çıkma ak kaşık sanki.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.