You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

siyah çarçafımızın altında imanla atan kalbimiz var

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
BENIM BACIM

Surasi unutulmamalidir ki, benim bacim, paha bicilmez degerdeki varligini, seytani gozlerin igrenc bakislarindan korumak icin giyindigi simsiyah carsafiyla, imanla atan kalbiyle, irfanla calisan akliyla ve tavizsiz vakur karakteriyle essiz bir âbidedir.

Arkasina sigindigi ortu onun esaret zinciri degil, hurriyet belgesidir.

Evinde oturup sokaklara cikmamasi, acilip sacilmamasi onun kokusmusluguna degil, korunmusluguna, asaletine ve temizligne delalettir.

Kocasinin getirdigi parayi yemesi, onun kapidan karsilayip guleryuzle iceri almasi ekonomik bir zillet degil bilakis, ideal isbolumunun gereklerini yerine getirmesidir.

O, alacagi bir kac kurus icin, yolda, otobuste perisan olan; isyerinde ezilen, bazan da suflîlesen cagdas kadindan cok daha farklidir.

Onun oturusu miskince bir bekleyis degil buyuk bir istikbale hazirlanistir.

Gelecegin mucahid erlerine ana olma istikbaline.

O, Rabb'inin kendisine verdigi haklardan memnun ve fazlasiyla razidir.

Kafirlerin daha buyuk degerlerini elinden cekip almak icin yem olarak onune surdukleri sahte hurriyetlere, haklara ihtiyaci yoktur.

Cunku o, hic bir sistemin yapamiyacagi kadar hur, hic bir mukafatin edemiyecegi kadar mutludur.

O benim bacimdir.

Onun namusunu korumak ve islâm'in koydugu olculer dahilinde muhafaza etmek benim gorevimdir.

O, benim bacimdir. Onun namusunun dokunulmazligi vardir. Namusunun ve namusuna gelinceye kadar en ufagindan en buyugune butun degerlerinin...

Onun dokunulmazliginin garantisi kalbimizdeki sonmez inancimizdir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: siyah çarçafımızın altında imanla atan kalbimiz var
Helal olsun sahra kardes,.
Allah Benide bu şartları beynine kazımış.. gönlüne adamış.. harbiden el basmış biriyle "aynı catı altında nikahımı kıydırsın " AMİN..
Kitabımız Kuran İlim kokuyor.. Kaç müslüman günde acip okuyor.. okuyanda işte öyle okuyor.. manasına kafa yoruyormuyuz..?... MÜSLÜMAN-ÜLKÜCÜ... !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: siyah çarçafımızın altında imanla atan kalbimiz var
Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Helal olsun sahra kardes,.
Allah Benide bu şartları beynine kazımış.. gönlüne adamış.. harbiden el basmış biriyle "aynı catı altında nikahımı kıydırsın " AMİN..

duana bende amin diyorum reis
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
varsa öyle biri, hakketten tanısmakta isterim tek amin demek yetmezTongue
Kitabımız Kuran İlim kokuyor.. Kaç müslüman günde acip okuyor.. okuyanda işte öyle okuyor.. manasına kafa yoruyormuyuz..?... MÜSLÜMAN-ÜLKÜCÜ... !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ya sabır çekiyorum reis....

sen böyle bir kız istiyorsan...

seninde öyle bir kıza layık olman gerek
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
biz laik degilmiyiz, calışırız tuvalet temizler ayakkabı boyar gene gecindiririz garibanlıgı yüzümüzemi vuruorsunn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bunun parayla alakası yokki
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
nerden biliosun o zaman, bizim öyle birine laik olmadıgımızıı.. "işte bak varmıs parayla alakası" Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: siyah çarçafımızın altında imanla atan kalbimiz var
Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:varsa öyle biri, hakketten tanısmakta isterim tek amin demek yetmezTongue

şu lafından anladım desem pişmen lazım senin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Mİkrooooodalgamiizz yook bizimmmmmgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.