You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sivrisineğin tesbihi

Sivrisineğin tesbihi

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Sivrisineğin tesbihi
rabbim ne büyüksün

sağol paylaşımın için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
KAİNATTAKİ HERŞEY ALLAH'I TESBİH EDERKEN
"SEN EY GAFİL İNSAN NEDEN GAFLETE DÜŞERSİN" ....

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: Sivrisineğin tesbihi
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KAİNATTAKİ HERŞEY ALLAH'I TESBİH EDERKEN
"SEN EY GAFİL İNSAN NEDEN GAFLETE DÜŞERSİN" ....

Allah ım seni hakkıyla zikredemiyoruz.sen bizleri affet.kalplerimizi zikrinle mütmain eyle.AMİN
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Açılsaydı bakabilirdim üzgün

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bunu önceleri izlemiştim. profesör dedikleri profesör diye bir adam yok aslında, uydurma bir haber yani. kainattaki her şey Allahı zikreder bu doğrudur. fakat bu zikir bizim dilimizle yaptığımız zikir gibi anlaşılmaz, ve hatta Allahı zikir yapma deyince sadece dilimiz ile zikretmek de değildir doğru olan. hayatımızda Allahın emrine göre yaşayıp hem bedenimizle hem de dilimizle zikretmek lazım. hayvanlar, gezegenler, yıldızlar Rabb'e secde ediyor fakat bu bizdeki gibi bir secde değil kendi görevlerini Allahın emri ve izniyle sürdürmeleri onların secdeleri, zikirleri, ibadetleridir Allahu alem.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.