You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Siteye saldıran gerizekalılar

Profesör
Siteye saldıran kişileri sonunda belirledim kartal sadık ve tayfası.ulan beyinsiz tekmisin yoksa yanında arkadaşlarında varmı bilmiyorum ama sizin gibi salaklar için konu açmaya değmez aslında ama o kadar aptalsınki domain bilgilerine bakıp çok gizli bişey bulmuş gibi gelip buraya ismimi telefonumu yazmışsın salak adam ihlforum.net domain bilgilerine bakmak isteyen herkez bunlara ulaşabilir zaten gizlemedim O resimleride hanginiz ekliyordu bilmiyorum ama oruçlu oruçlu şu mubarek ayda bana küfür ettirceksiniz üyelere dua edin ama sizin ne olduğunuz buraya eklediğiniz resimlerden belli.saldırı yaparak bizimi korkutcaksınız salak adamlar 2 tane bot bulmuşlar dua edin eski hostta koruma yoktugülücük ayrıca o eklediğiniz diğer resimlerdekileride bence buraya koymayın annelerinize bayram hediyesi olarak hediye edin.Belliki sizi o şekilde doğurmuşlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Siteye saldıran gerizekalılar
SÜPER Bİ CEVAP TEBRİK EDERİM EKREM KARDEŞİM SADIK TA AZ MALIN GÖZÜ DEĞİLMİŞ CİBİLİYETSİZ...

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
boşverin Allah versin cezalarını mübarek bir aydayız agzınızı bozmayın gülücük
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
resimler çok iğrenç benim söylemeye dilim varmıyo allahtan hemen siliyoduk kimse görmeden, ilim yolcusu aslında ben daha farkl ıbi dil kullancam ama zor tutuyorum kendimi burdakilere ayıp olcak sonragülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
bu kartal hiç sadık değilmiş anlaşılan gülücük besle kargayı oysun gözünüTongue
Be Realistic, Demand The Impossible...
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
başlığı okumadan cvp yazmak istedim de gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
valla resimleri koyan omu bilmiyorum ama aynı takım oldukları kesin.Önce normal ttnet iplerini karşılaştırmıştım kartal sadıkla aynı idi ama o üyeliği silince bidaha kontrol edemedim.şimdi yeniden ip adreslerini kontrol ettim 67.159.47.203 uzantılı proxy sitelerinden beraber bağlanmışlar emin oldumgülücük yalnız resimleri koyan kartalmı yoksa bi arkadaşına söyledide omu gelip yaptı onu tabiki bilemem gerçi farketmez takım aynı takımgülücük adını siz koyun takımın
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: Siteye saldıran gerizekalılar
Ya bunlar nedir böle ya..
Bi musallat oldular bırakmadılar yav..
Amaçları nedir anlamadım.sopa
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: RE: Siteye saldıran gerizekalılar
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:resimler çok iğrenç benim söylemeye dilim varmıyo allahtan hemen siliyoduk kimse görmeden, ilim yolcusu aslında ben daha farkl ıbi dil kullancam ama zor tutuyorum kendimi burdakilere ayıp olcak sonragülücük

HAKLISIN BU ŞEREFİ OLMAYANLAR BUNLARI HİÇ DÜŞÜNMÜYOLARDI.

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.