You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sitede en inatcı üye kim ?

Forumcu
Ewet arkadaşlar sitedeki en inatcı üye kim sizce bana sorarsanız

ZEHRA ZEHRA ZEHRA BEN BÖYLE İNATCI LAZ GÖRMEDİMSmileSmile[/size]
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: Sitede en inatcı üye kim ?
İNATCIYIM İNATCIYIM İNATCIYIM.LAZIM LAZIM LAZIM.OH CANIMA DEYSİNşeytanSmileicýnicýn
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
evet arkadaşlar işte gündeme inatçılığı ile bomba gibi düşen zehra(zehra bu arada seni ünlü yaptık spliler ona göre hakkımıız ver bi oy karşılığındagülücük)

TABİKİDE ZEHRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..abi sorulurmugülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet arkadaşlar işte gündeme inatçılığı ile bomba gibi düşen zehra(zehra bu arada seni ünlü yaptık spliler ona göre hakkımıız ver bi oy karşılığındagülücük)

TABİKİDE ZEHRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..abi sorulurmugülücük

okgülücükyesicýnicýn
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet arkadaşlar işte gündeme inatçılığı ile bomba gibi düşen zehra(zehra bu arada seni ünlü yaptık spliler ona göre hakkımıız ver bi oy karşılığındagülücük)

okgülücükyesicýnicýn

neysem zehracık bugün sinirli buqün dalaşmıcam onagülücük))
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
vavvvvvvv ÜÇÜNÜZDE BENİ İNATÇI YAPTINIZ.AAAAAAicon
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vavvvvvvv ÜÇÜNÜZDE BENİ İNATÇI YAPTINIZ.AAAAAAicon

biz değil sen kendin yaptınyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Sitede en inatcı üye kim ?
Ohhh sn bnim siteden ayrılışıma sevinirsen !!! HıH ...
Hadi yalan de!..:D:D:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: Sitede en inatcı üye kim ?
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ohhh sn bnim siteden ayrılışıma sevinirsen !!! HıH ...
Hadi yalan de!..:D:D:D

yha ağrılıomusunnnnnnnnnnnnnnnüzgünüzgünüzgünüzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vavvvvvvv ÜÇÜNÜZDE BENİ İNATÇI YAPTINIZ.AAAAAAicon

biz değil sen kendin yaptınyes

AAAAA TABİKİDE SİZ YAPTINIZicon

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.