You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sitede benim gibi Sami Yusuf fanı var mıııı?

Acemi Üye
Selamun aleyküm millet!Yeniyim burada hayırlı paylaşımlar diliyorum hepimize.

E bu benim için genel bir durum benim olduğum yerde Sami Yusuf la ilgili bi başlık açılır mutlakagülücük

Merak ettim acep benim gibi Sami Yusuf hayranı var mı sitede diye gülücük

Bu arada eğer varsa süper haberim varifade.Sami Yusuf kendi resmi sitesinde(samiyusufofficial.com) 10 temmuzda saat 23 te canlı chat yapacakmış duyurulur.Hehe inşaAllah ben orda olacam sizi de beklerimifade
Degerli blue-hope Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
RE: Sitede benim gibi Sami Yusuf fanı var mıııı?
Ve aleykum selam verahmetullahi veberakatuhu..
Hoşgeldin hayırlı olsun!
Sami yusufun birinci ve ikinci albümlerini severek dinleyenlerdenim ama malesef son yaptığı albüm kendine yakışmamış chat yapma konusuyla da ilgilenmiyorumSmile
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
ve aleykum selam
arkads burda reklam yapılmayı Big Grin

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
reklam mııııı aaaaa aşk olsun arkadaşlar ufak bi duyuruutanmak orda olmak isteyen olabilir diye gülücük Yanlış anlaşılmak istememmmmm:kafamkarıştı:

free arkadaşım maalesef 3. albüm sahte bir albüm Sami Yusuf un rızası dışında çıkarılmış şarkıları Sami Yusuf tarafından seçilmemiş kalite olarak tamamlanmamış mp3 formatında şarkılar üzgün
Sami Yusuf kendi albümünü daha piyasaya sürmedi.

E dedim size değil mi seviyorum bu adamı diye ne çok şey biliormuşum onla ilgilidelice
Degerli blue-hope Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-07-2009, Saat:05:31 PM, Düzenleyen: blue-hope.
Uzman
a.s hoş geldın kardeş aramıza samiyusuf fan olmayan varmı acabagülücük
ben artık samiyusufun siteye geleceğine pek ınanamıyorumm...

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
ben sami yusufa gıcık oluyomm ihi ihi :sırıtık:

demek canlı chat he tamaaaam anladin anladin anladin

delice delice delice
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
kaç kişyle yapılacak bu ne kadar sağlılıklı olcak herkese cevap yetiştiremez..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-07-2009, Saat:06:31 PM, Düzenleyen: blue-hope.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.