You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Site neden bu kadar sessiz ?

Acemi Üye
Selamun aleyküm kardeşlerim,

Site neden bu kadar sessiz anlamış değilim.. Herkes siteyi terk etmiş gibi bir hisse kapıldım nedense.. Mezarlıklar bile buradan daha hareketli.. En azından birilerini gömmek için arada sırada bile olsa oraya geliyorlar.. Burada kimseyi göremiyorum..

Kimseyi bulamayınca cevaplandırılmamış veya eksik bırakılmış konulara bakıyorum. Kimseyi göremeyince de üzülüyorum.
Acemi Üye
RE: Site neden bu kadar sessiz ?
Aklıma bir şey daha geldi kardeşim.. Tüm yasaklı üyelerin yasağını kaldırabilir misin.. Bunu genel af gibi de düşünebilirsin. Ziyaretçi yönünden olumlu şekilde bir katkısı olacağını düşünüyorum.. Zamanında bir çok kişi engellenmiş.. Bundan dolayı site çok ziyaretçi kaybetmiş.. Doğrudur engellenenler bunu haketmişlerdir ama affetmek büyük bir erdemdir.. Bu erdemi gösterdiğin için belki site tekrar eski haline geri dönebilir.. Bizler her yanlıştan dolayı o kişinin cezasını kesersek, o zaman ahirette kendi yanlışlarımızın affedilmesini nasıl umarız ?

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.