You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Şirkle alakalı
Merhaba arkadaşlar ben size bişi sormak istiyorum.Lütfen dalga geçecekler gelmesin.Şimdi ben sahurdan sonra lost izliyodum izleyenler bilir orda bi kara duman var.6 Sesonun 8. Bölüm veya 9.bölümünde ricardo nun hayatını anlatıyodu hiristiyan adam cennet cehennem gibi şeyler anlatılıyodu. İşte adaya düşünc bu adan cehenneme geldiklerini zannediyolardı.Altyazılı izliyodum o kara duman bu yanında ki insanları öldürdü.Ölmüş karısı da geldi işte o gelmeden kaçmaız lazım cehennemdeyiz falan diyodu.ricardo da kim gelmeden diyince bende anlık Allah dedim haşa dalmışım tabiki de böyle bişeye inanmıyorum 5 vakit namaz kılan bi insanım sonrasında La illahe ilallah deyip tevbe ettim ama yine de vicdanım rahat değil şirk koştu mu acaba diye düşünüyorum sizlere danışmak istedim
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Şirkle alakalı
yanılarak söylemişsin kardeşim ,bizde de oluyor arada alışkanlıklarımızı kolay terkedemiyoruzgülücük

Allah günah yazmaz aksine bu hassasiyetin için dereceni yükseltir Allahın izniyle
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.