You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
sirke dusmek
Kardeşlerim 2 gündür kalbim öyle kotu şeyler geliyorki devamlı kendimi sirke düşmüş hissediyorum ornegin 2 gün önce bir ayet okudum sonra o ayetin ayet olup olamdigi hakkinda şüpheye düştüm yani ayet olduğunu unutup baktimki ayetemis bu beni sirke küfre dusururmuutanmak birde Allah Azze ve celle kendini hakkiyla tesbih eder sözü dogrumu mesela ben sözün doğruluğunu simdi bilmiyorum arastirdim bulamadim bu beni küfre veya sirke dusururmu yardimlarinizi bekliyorum yani eger doğruysa ben bundan şüphe etmiş olurmuyum yoksa bu benim doğruyu bulma cabammi ne sunu belirttiğim bütün bunlar aklima gelince Allahım ben sen DEDİYSEn ona inandim dedim şimdiden Allah Azze ve celle razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-12-2013, Saat:08:54 PM, Düzenleyen: oguz18_tr.
هل أنا حقاً أنا ؟
RE: sirke dusmek
bunlar şirk olmaz gönlünü rahat tut. bu tarz şüpheleri dikkate alırsan sana zarar verir fakat dikkate almazsan bir etkisi olmaz. şunu bil ki kavramlar kullanıldığı kaynağa göre anlam alırlar. 7 gök, yeryüzü ve içindekiler Allah'ı tesbih eder. hiçbir varlık olmasın ki Allah'ı tesbih etmesin! bilakis her şey tesbih halindedir fakat biz bunların tesbihini bilmeyiz. bu anlamda her mahallin tesbihi kendi hakikatidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-12-2013, Saat:09:56 AM, Düzenleyen: kalemşör.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.