You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
SIRA
Felsefi Insan Tepkileri KLASİK TEPKİ:"Sıraya geç kardeşim"
NEOKLASİK TEPKİ:"Şeker kardeşim sıraya geçiver"
REALİST TEPKİ:"Sıra var"
SURREALİST TEPKİ:"Sallandıracaksın bunlardan ikisini meydanda bak bir daha yapabiliyorlar mı?"
ROMANTİK TEPKİ:"Beyefendi galiba sırayı görmediniz"
NATURALİST TEPKİ:"Sırana geç"
MODERN TEPKİ:"Efendim insanımız eğitimsiz.Halbuki Avrupada..."
POST-MODERN TEPKİ:"Sırana geç lan ....!"
UZLAŞMACI:"Acelesi olmasa öne geçmezdi;üzmeyin garibi"
DEVRİMCİ:"Alt yapı sorunları çözülmeden halkımız sıraya geçmez.Devrim olunca herkes hizaya gelecek"
KADERCİ:"İki dakika fazla beklesek kıyamet mi kopar?Kısmetse hepimizin işi görülür"
FELSEFECİ(septik-kuşkucu) :"Ön ve arka kavramları görecelidir.O tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi?Öne geçtiğini zanneden aslında arkaya geçmiş olabilir"
KANT'ÇI:"Efendim algılanmayan şeyler yok demektir.Bakmayın o tarafa,adam yok olur"

İYİMSER VAROLUŞÇU:"Sıkmayın canınızı,şu anın tadını çıkarmaya çalışın.Bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor..."
HÜMANİST:"İnsanlık bir bütündür.Birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için!Dolayısıyla birimiz öne geçince,aslında hepimiz öne geçmiş oluyoruz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: SIRA
adı nedir bilemem ama bazıları da;herife bak ya,hepimizi uyuttu,yeni geldi en öne geçti....
bunun adı nedir kardeşim merak ettim...
Bu Kur’an;
kendisiyle uyarılsınlar,
Allah’ın ancak tek ilâh olduğunu bilsinler
ve akıl sahipleri düşünüp öğüt alsınlar diye
insanlara bir bildiridir.
İbrahim 14/52.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kendimi iyimser varoluşcuya benzettim : sıkmayın canınızı, beklerken etrafınızdaki çiçeklere, olmasa gökyüzündeki bulutlara bakın, nefes alın , hamd edin, fedekarlık yapın şu insana yol verin belki işleri acildir. gülücük gibi...

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Ara bir içime Post-modern tepki:"Sırana geç lan ....! geçiyor olsa da aslında ben amannn ne hali varsa görsün diyenlerdenim... Canim mi cıktı sanki sırama geçince... Big Grin
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Zeynep sen sıradışı biri olarak nasıl klasik olacaksın orasını anlamadım gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.