Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Sınırları zorlayan manşet
Sınırları zorlayan manşet
akp milletvekili yolsuzluk iddialarından sonra çıkıpta "17 aralık yolsuzluk operasyonları insanların günah işleme özgürlüğüne müdahaledir"
dediğinde de bu şekilde sınırları zorlayan ifade diye başlık açıldı mı bu sitede?
yine akp li bakan 2 sene önce "cemaat devletin içine sızmış iddiaları için ne diyorsunuz" diyen sonucuya "buna kargalar bile güler" dediğinde de çok sınırları zorlamış mıydı?
yine akp milletvekili 301 insanın ölümüyle sonuçlana soma faciasından önce chp nin mecliste verdiği ve akp li meslektaşları tarafından
red edilen maden ölümleri araştırılsın önergesi için "madem ki o kadar ciddilerdi biz red ettikten sonra niye aym ye başvurmadılar" diye
pişkin pişkin demeç verirken de yüzsüzlüğün ve pişkinliğin sınırlarını zorluyor muydu?
konsolosluk basılmadan 24 saat önce mecliste "ışid musul'a yaklaştı. konsolosluğu boşaltın" diye uyaran mhp li vekile saldıran akp li
vekillerin konsolosluk baskınından sonra meclise gelecek yüzleri olmadığından akp sıralarının boş olduğu resmi de eklediniz mi buraya?
yine akp milletvekili "recep tayyip erdoğan allah'ın bütün vasıflarına sahiptir dediğinde"
yine akp li bakan, peygamber efendimize kibir isnad ettiğinde de burada bu şekilde acımasızca eleştirildi mi?
yine akp li bakan, tayyip erdoğanın doğduğu, yaşadığı ve başbakanlık yoluna açan şehirler kutsaldır dediğinde de hiç sınırları zorlamadı mı?
yine akp li bakan, eğitim seviyesi arttıkça akp nin oy oranı düşüyor dediğinde,
yine akp li bilim bakanı, ses kayıtları için montaj olduğunu hissettim dediğinde de,
yine akp li bakan, kur-an ayetleri ile bakara makara diye, her cuma bir ayet sallıyorum twitter a diye alay ederker,
meral ediyorum akp li vekiller mecliste kendi önergelerini chp liler verdi zannedip red ettiklerinde, daha sonra duruma uyanıp kendi
red ettikleri önergeye yine kendileri itiraz ettiklerinde de bu şekilde bir sınırları zorlayan durum olmuşmuydu? bu gündeminize girdi mi hiç sizin?
ve daha benim sayamadığım ve aklıma gelmeyen niceleri var.
çok ama çok merak ediyorum. acaba niye bu yukarıda yazdığım ve yazamadığım niceleri karşısında sesiniz bu başörtüsündeki kadar gür çıkmıyor?
bu başörtüsünü Allah'a şirk koşmaktan, peygambere hakaret etmekten, adaletten, doğruluktan, dürüstlükten, eşitlikten, yetim malı yememekten
ve şu milletin zekasıyla göz göre göre alay etmekten üstün kılan şey nedir?
yok yani bunu muhtemelen Allahü-Teala'da Ruz-i Mahşer'de size soracak da o yüzden bunu bence ahirete bırakmadan dünyada çözsek daha iyi olur diye düşünüyorum.
evet yani bu başörtüsüne gösterilen hassasiyet niye diğer hiçbir hususta gösterilmiyor?
sırf kendi siyasi görüşünden diye mi Allah'ın bir emri (başörtüsü) yerine getirildi diye onlarca emrinden feragat ediyorsunuz?
.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi