...Güzelmiş
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Sigarayı Neden Kullanıyorsunuz ?
Anket Başlığı: Nedeni?
Sigarayı Neden Kullanıyorsunuz ?
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden sigarada bağımlılık yapmıyormu yada ne bilim onlada kafa bulmuyonmu ay ne bilim bi kere tadına baktım öksürrmketen bi hal oldum
gidin bacaya sokun be kafanızı
Ben sigara gibi bir nimetten keyif alamayacak kadar beceriksiz olduğum için öksürmekten bir hal oldum deme de..
içenler neden senin gibi öksürmüyor ?
Tütünü bilir misin?
"Kız saçı" demiş zeybekler,
Su içmez her damardan,
Yerini kolay beğenmez,
Üşür
Naz eder,
Darılır,
İki parmak arasında kıyılmış,
Bir parçası var kalbimin
İncecik, ak kâğıtlara sarılır,
Dar vakit yanar da verir kendini.
Dostun susan dudağına...
bak ateş kardeşim okadar beceriksiz olduğumu sanmıyorum ki değilimde yani ilk içtim olcak okdar....
farkındamısın bilmem ama şu an pek bi özendiricisin özendim yakıcam bitane sırf sen bu kadar özendirdin diyee

şurda gençleri özendirdiğinizin farkındamsınız
valla benim amcamda öle keyiflendimi yakıyodu derdi oldumu yakıyodu
şimdi hastanede ...................................................
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden sigarada bağımlılık yapmıyormu yada ne bilim onlada kafa bulmuyonmu ay ne bilim bi kere tadına baktım öksürrmketen bi hal oldum
Ben sigara gibi bir nimetten keyif alamayacak kadar beceriksiz olduğum için öksürmekten bir hal oldum deme de..
Tütünü bilir misin?
Su içmez her damardan,
Yerini kolay beğenmez,
Üşür
Naz eder,
Darılır,
Bir parçası var kalbimin
Dostun susan dudağına...
çok ayıp çok hiç yakıştıramadım bi sigaraya bu kadar methiye olurmu yaw sus be
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden sigarada bağımlılık yapmıyormu yada ne bilim onlada kafa bulmuyonmu ay ne bilim bi kere tadına baktım öksürrmketen bi hal oldum
Tütünü bilir misin?
Su içmez her damardan,
Yerini kolay beğenmez,
Üşür
Naz eder,
Darılır,
Bir parçası var kalbimin
Dostun susan dudağına...
bak ateş kardeşim okadar beceriksiz olduğumu sanmıyorum ki değilimde yani ilk içtim olcak okdar....
farkındamısın bilmem ama şu an pek bi özendiricisin özendim yakıcam bitane sırf sen bu kadar özendirdin diyee
takdir-i ilahi.. Ben ne 80lik delikanlılar gördüm elinde cigarayla at koşturuyor..
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden sigarada bağımlılık yapmıyormu yada ne bilim onlada kafa bulmuyonmu ay ne bilim bi kere tadına baktım öksürrmketen bi hal oldum
Tütünü bilir misin?
Su içmez her damardan,
Yerini kolay beğenmez,
Üşür
Naz eder,
Darılır,
Bir parçası var kalbimin
Dostun susan dudağına...
takdir-i ilahi.. Ben ne 80lik delikanlılar gördüm elinde cigarayla at koşturuyor..
şimdi öyle bir konuşuyorsunki ateş sigaranın hiç zararı yok gibi
Şöyle akşam saatinde, terasın da varsa, tüm manzara ayakların altında, bir demli çay, bir sigara, arkadan da bir türkü..
Ne kadar zararlı olsun ki artık ?
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok tabii.. Ayarında içersen birşey olmaz..
Şöyle akşam saatinde, terasın da varsa, tüm manzara ayakların altında, bir demli çay, bir sigara, arkadan da bir türkü..
yok ya zararlı olmaz kardeş sen içmeye devam et.zararları sana zararlı olmaya başlayıncada içmeye devam edersin sigara içenlere
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok tabii.. Ayarında içersen birşey olmaz..
BAK ŞİMDİ BİTANE YAKASIM GELDİ BENİMDE ÖZENDİRİYOSUN ATEŞ BAŞLICAM HEEE
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi