You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sigara Yüzünden Ölenlerin Öbür Tarafta Konuşmaları

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
İki Arkadaş

-Ahmet la ben sana demedim mi az içelim şu mereti…
-Ne la kaç tane içtik altı üstü 3 paket…
-Al olm şimdi o 3 paket sigaran yüzünden diğer dünyadayız,Gençliğimi çürüttün Ahmettt !
-Sana bir şey olmaz merak etme…
-Daha ne olacak olm diğer dünyadayız…
-Hönk !

Karı Koca

-Ula sersem karı Elli Bin defadır dedim mutfakta sigara içme diye.
-Ne olmuş sende zamanında az odunlukta sigara içmedin,sigaraların yüzünden odunluk yandı daha yeni bıraktın sigarayı.
-Bana bak ayşe sana buradan bir uçarım göreceksin odunluğu,salak karı orası odunluk,sen gitmiş mutfakta tüpün yanında içiyorsun,al bak şimdi diğer dünyadayız !
>>> Sıra Çocuklarda-Anne Baba bizim ne suçumuz vardı,biz ne mutfakta ne de odunlukta içtik,kendi odamızda içtik.
-Evet kardeşim doğru sölüyor.
Anne Ve Baba : Çocuklarda Bozulmuş Haberimiz Yok : )

Yatılıda Yatan Kızlar

-Naciye ben sana demedim mi o kadar tavan arasına girip sigara içmeyelim diye.
-Benim ne suçum var,sen demedin mi hocanın göremeyeceği bir yerde içelim diye.
-Dengesiz kız öle dedim,demedim öle tehlikeli bir yerde içelim.
-E ben nerden bilebilirdim oradan gaz borusunun geçtiğini.
-Hönk !!!

İki Eleman

-La haso ne istedin sen benden ha ne istedin !!!
-Abi kusura bakma ben sigaranın içine normal şaka tozu koyduğumu sanmıştım,Dinamit tozu olduğunu bilmiyordum.
-Ne dinamit tozu mu,ula ben seni gebertmezmiyim.
-Abi zaten biz ölüyüz.
-Hönk !!!
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.