You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sigara Kesinlikle Haram . !(Detaylı)

Forumcu
Prof. Dr. Cevat Aksit hocamiz sigara ¨% 100 haramdir diyor ve nedenini ,t efsir ve hadislere uygun olarak acikliyor. Ayrica sigara icen bir muminin namazdaki durumunu ve olum meleginin sigara icen birisine nasil davranacagini hocamizdan dinleyin. . Rabbim lutfuyla hidayet verdigi kullarindan eylesin bizleri İnşallah
(Kötü yorum yapmayınız bunları kabul etmeyen insanlar hala bırakmayı goze alamıyanlar ve bunu kabul etmiyenlerdir Allahım bırakamıyanların gozunu acıp ıradesını kuvvetlestırıp bırakmayı nasıp eylesın)
Bir kaç güne sigara ile ilgili Çok mükemmel arastırmalar yapıyorum ve paylasım yapacagım cok detaylıca bekleyın inşallah

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-05-2013, Saat:02:13 PM, Düzenleyen: Fecr'ul İslam.
Ruhumuz Yeter...
RE: Sigara Kesinlikle Haram . !(Detaylı)
videoyui zlemedim ama sevup goruslerine inandigim bi hocadir. ama tam.karar veremedim bende sonucta ucu acik bi yol kola da zararli cok yemekte zararli cok calisip vucudu yprmakda zararli uykusuz kalmakta zararli diye surer gider o zaman bu durum
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Sigara Kesinlikle Haram . !(Detaylı)
yüzde 100 haram deyince haram olmadığını savunanların dinden çıktığını mı söyleyeceksiniz? sigara harama yakındır haram diyen de haklı olabilir Allahu alem bununla birlikte bu içtihadı bir dayatma haline getirip sigara içmeye haram demeyip şüpheli yaklaşanlara saldırmamak lazım.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.