You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

sigara karşıtı süper afiş fotoğrafları..

ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
CENTER] [Resim: 1228230913_adesf1-595x413.jpg][/CENTER]
[CENTER][Resim: 1228230984_adesf3-595x413.jpg][/CENTER]
[CENTER][Resim: 1228230954_alerj-cigarro1-595x406.jpg][/CENTER]
[CENTER][Resim: 1228230958_alerj-cigarro2-595x406.jpg][/CENTER]
[CENTER][Resim: 1228230993_ashdeaths-595x420.jpg][/CENTER]
[CENTER][Resim: 1228231021_conac01-595x811.jpg][/CENTER]
[CENTER][Resim: 1228230962_nosmoking-7minutes-595x595.jpg][/CENTER]
[CENTER][Resim: 1228231053_nosmoking-deathtrap-595x371.jpg][/CENTER]
[CENTER][Resim: 1228231031_nosmoking-worldshappyday-595x744.jpg][/CENTER]
[CENTER][Resim: 1228231007_quit-smoking01-595x894.jpg] [/CENTER]
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: sigara karşıtı süper afiş fotoğrafları..
dumansız hava sahasına EWETTTT
ÇOĞALTMA TELAŞINDAN PAYLAŞMA YARIŞINA....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
malesef hiçbirisi fayda vermiyor...tamam belki kapalı yerde içilmesi yasaklandı ama yine insanlar kendinilerini ve ailelerini zehirliyor...nefret ediyorum sigaradan ve içkiden..inşAllah içenler en kısa zamanda bırakabilirler saoLasın ablası
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
EN AZINDAN BİR ADIM ATILDI BU KONUDA BİZİM EVDEDE SİGARA İÇMAK YASAK SİGARA İÇMEK İSTEYEN BUYURSUN BALKONA...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hı hı bizde de öylegülücük bununla ilgili bir hikaye anlatmıştı doktor tv de çok gülmüştüm)
kadının birisi evde ufak cocuk var diye eşine balkonda sigara içmesini söylemiş...tabi cocuk hastalanıp doktora gidince doktor evde si,gara içilmesini yasaklayın demiş kadına o da eşine söylemiş...hava soguk oldugu için adam üşütmüş öksürmeye başlamış tabiki..anlatan doktor diyorki geldiler bana karı-koca...adam cocuk doktoru ...tabi koca adamı görünce karşısında şaşırmış...adam demişki doktor bey senin yüzünden bronşit oldum şimdi doktor masrafımı sen karşılıcaksın balkonda sigara içmekten hastalandım:D doktor adamı ilgili bölümdeki arkadaşına göndermiş gülücük
doktor anlatınca gülmüştüm) hoşuma gitti))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ben küçükken evde sigara içtilermi gidip pencereyi açıp kızıyomuşumBig Grin
şimdi yolda admlar yürürken içiyolar yüzümüze geliyo geçenlerde esilada vardı birisi böyle yaptı bizde defterlerimizi duman gitsin diye salladık adam bizle dalga geçti yaaaBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
nezaman ben hatırlamadım leyfu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ya arpçadan fotokopi çekmeye gisiyoduk sonenin defterinden. betülle ben defterlerimizi salladık adamda taklidimizi yapmıştı. bu lokantanın önüydü galiba
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.