Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

boguluyorum ben
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim haram olduğunu nerden biliyorsun bu konuda kesinleşmiş bir bilgi yok alkol gibi kesin haram diyemezsin sigaraya
YUKARIDAKİ FETVALARI OKUMADIN MI HOCAM
AÇIK AÇIK YAZMIİ YAZI DA
BENİM İDDİAM DEĞİL HAŞA
AMA ÖYLE İNNAIYORUM BENDE O AYRI
Ona bakarsan kesinliikle helal, kesinlikle mübah diyebilecek kadar ileri giden ve bu konuda fetva veren alimler de var..
Atmaca'nın dediği gibi mevzu belirsiz.. İsteyen içer, istemeyen içmez..
Ama tavsiye ve teşvik ederim, sigara için tütün çiftçisine destek olun..

giderayak işlerim var bitirilecek, 
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahsen ben yaklasik dort yillik sigara kullanicisiydim
ama 3 ay once biraktimmm wede cooooooooooooookda mutluyumm
işte budurrrrrrrr tebrikler kardeşim bunlar sanaiyi
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne bu sigara düşmanlığınız kardeşim ?
Sizin sigara aleyhtarlığı yapma hakkınız kadar benim de sigara propagandası yapma hakkım var !
Mevcut nüfusun %99'unun birşeye kötü demesi kalan %1'in de onu kabul etmesi beklenemez..
Misal : BEN ! Sigaranın kötü birşey olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum, tam aksini iddia ederek içmenizi tavsiyye ediyorum.. İsteyen katılır isteyen katılmaz, kendi seçimidir..

atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne bu sigara düşmanlığınız kardeşim ?
Sizin sigara aleyhtarlığı yapma hakkınız kadar benim de sigara propagandası yapma hakkım var !
Mevcut nüfusun %99'unun birşeye kötü demesi kalan %1'in de onu kabul etmesi beklenemez..
Misal : BEN ! Sigaranın kötü birşey olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum, tam aksini iddia ederek içmenizi tavsiyye ediyorum.. İsteyen katılır isteyen katılmaz, kendi seçimidir..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.