You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

sigara içenlere duyrulur

sigara içenlere duyrulur

General
RE: sigara içenlere duyrulur
bu konu çok ciddi ama görüyorumki ciddiye almamışsınız bende diyorumki sigara içenler dumanında boğulsunlaricýnicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: sigara içenlere duyrulur
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim haram olduğunu nerden biliyorsun bu konuda kesinleşmiş bir bilgi yok alkol gibi kesin haram diyemezsin sigaraya

YUKARIDAKİ FETVALARI OKUMADIN MI HOCAM

AÇIK AÇIK YAZMIİ YAZI DA

BENİM İDDİAM DEĞİL HAŞA

AMA ÖYLE İNNAIYORUM BENDE O AYRI

Ona bakarsan kesinliikle helal, kesinlikle mübah diyebilecek kadar ileri giden ve bu konuda fetva veren alimler de var..

Atmaca'nın dediği gibi mevzu belirsiz.. İsteyen içer, istemeyen içmez..

Ama tavsiye ve teşvik ederim, sigara için tütün çiftçisine destek olun..

kardeşler yazıyı okuyun yazıyı ok miicon

benim inancım da haram olduğudur çünkü fetva aldığım tek yer bana böyle diyor

içen içmeyen kendi bilir tabiki banane
yes
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahsen ben yaklasik dort yillik sigara kullanicisiydim

ama 3 ay once biraktimmm wede cooooooooooooookda mutluyumm

icýnicýn

işte budurrrrrrrr tebrikler kardeşim bunlar sanaiyiSmile

tebrikler...

zaten içen hiçkimse bayılmıyo bu zıkkıma ya

işte alışınca bırakmak zor demekki

herkes bırakır birgün inşaallah tüm yanlış davranışlarımızı da tabi...
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Ne bu sigara düşmanlığınız kardeşim ?

Sizin sigara aleyhtarlığı yapma hakkınız kadar benim de sigara propagandası yapma hakkım var !

Mevcut nüfusun %99'unun birşeye kötü demesi kalan %1'in de onu kabul etmesi beklenemez..

Misal : BEN ! Sigaranın kötü birşey olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum, tam aksini iddia ederek içmenizi tavsiyye ediyorum.. İsteyen katılır isteyen katılmaz, kendi seçimidir..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne bu sigara düşmanlığınız kardeşim ?

Sizin sigara aleyhtarlığı yapma hakkınız kadar benim de sigara propagandası yapma hakkım var !

Mevcut nüfusun %99'unun birşeye kötü demesi kalan %1'in de onu kabul etmesi beklenemez..

Misal : BEN ! Sigaranın kötü birşey olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum, tam aksini iddia ederek içmenizi tavsiyye ediyorum.. İsteyen katılır isteyen katılmaz, kendi seçimidir..

aynı gerekçelerle konu açılmış fikrimizi söylemişiz

niye kızıosun kiüzgün

senin fikrini açıklamana sus diyen olamdı ya yes

iç ciğer senin para senin bize neicýn

bir paket gönderesim geldi sana ama neyse yanlış bulduğum birşeye önayak olmak olmaz şimdiböğğgülücük
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne bu sigara düşmanlığınız kardeşim ?

içmemizi tavsıye edıosun..ılgınc.neye dayanarak sıgaranın kotu bırsey olmadıgını ıddaa edebılıosun merak ettımde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Daha önce de belirttiğim gibi; sigara ağırlığı itibariyle verdiği hazza hamd ettiğim bir nimettir..

Bu nimet mevcut nüfus içerisinde sağlığın baş belası; akciğer, dalak, böbrek düşmanı olarak gösterilebilir, içmesini bilmeyenler için bu doğrudur.. Fakat içmesini bilmeyenlerden de kasıt bunu günde 3-5 paket içerek zoraki organ düşmanlığını kökükleyenlerdir..

Lakin tam tersi 3-5 günde bir paket içmek, baştaki beyin hücrelerini sakinleştirir.. Moral bozukluğuna, strese birebir olduğu kanıtlanmıştır.. Moral bozukluğunda yoğunlaşan tefekkür haline geçmeyi de hızlandırır, çay veya kahve ile beraber alındığında bu tür faydalarını ikiye katlayarak; ehl-i keyif halini kemale erdirici nitelik sağlar..

Sigaranın bu kadar da faidesi var, üstelik sizin maddi verdiği zararlara karşılık benm manevi dediğim faideler..

Umarım mutmain edici olmuşumdur..

Dumanlı akşamlar..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.