You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sigara depresyona yol açıyor

Sigara depresyona yol açıyor

...
RE: Sigara depresyona yol açıyor

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
iş beyinde bitiyor kardeş...ve bu sadece alışkanlık...insanlar alışkanlıklarını değiştirebilir...

benim ki mesela eskiden iş yerinde bile içerdim..sonra kapanınca kendime yakıştıramadım..işyerinde içmemeye başladım..düşünün sabah 7 den evden çıkınca akşam 7 de eve girinceye kadar içmiyorum...krize de girmiyorum :D 12 saat sonra..kapıdan adımımı atıp üstümü değiştirince hemen beynim çalışmaya başlıyor...kendimi eve adapte etmişim ya ..

bu yıllardır böyle gidiyor ...ALLAH bizi haramlardan uzaklaştırsın..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Furkan sen nabiyorsun.
Nabiyorsun sen furkan
Sen furkan napiyorsun.
1.5 paket.
Hemen senin icin kamu spotu hazirlayalimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Devlet sigara bırkatırma polikliniklerinde sigara bırakmaya yardımcı ilaçlardan ücret almıyor ,,bir ilacın % 75 oranında bıraktırma oranına sahip olduğunu duydum (doktorun tarafıma söylediği),,bırakmak isteyenlere profesyonel yardım almalarını öneririm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.