su cehennem kadar sıcaktı. neden öyleydi. suyun sıcaklığı değince aklıma cehennem geldi ve sonsuza dek orda kalmaya rabıta yaptım.
sonra sonsuza dek cehennemde kalmaya rabıtalı iken sabun köpüğü kaçtı gözüme. gözlerimden yaşlar gelmeye başladı.
sonsuza dek bu şeye nasıl ...
yahudi olsan
hristiyan olsan
yok ya. bu yazıyı bu akşam herhalde tamamlayamayacam.
gözlerimi sabun köpüğü mü yakıyor hala. nedense açamıyorum.
gidip yatmalı mıyım.
onlar dayanlamı mı yoksa.
ya ben orda doğmuş olsaydım.
şimdi ben bunları yenersem bunlar ne olacak. yenemezsem biz ne olacağız.
o şeyi durduramayacağız. çünkü o hala yaklaşmakta olduğunu hissediyorum. çok büyük. çok sıcak. ve hala yaklaşmakta.
nasıl olacakki.
topyekün bir hareketlenme lazım. ama topyekün isyana girmeden nasıl olacakki.
gene mi baskına uğradım yoksa. bu sefer besmele de çekmeden yazmıştım. ondan mı oldu. yoo şart değil. ismi aklımdaydı zaten. dil şartmı. biz böyle şeylere önem vermemiştik. ondan değil o zaman. niye o zaman. demekki sorun yokmuş. niye gözlerim yanıyor peki.
şundan mı.
bir yerlerde bir dfostumuz ağlıyor.
hep bir yerlerde bir dostumuz ağlayacak.
her zaman bir yerlerde bir dostumuz ağlayacak.
zamanı gelince düşüncelerimizi açıklamak için, bir çok insana faydalı olacak şeyleri duyurmak için... onu düşündüm...
izin verilmeyecek. izin verilse aslında. söyleyecem. onun bi günhı yok aslında diyecem. neden diyecem. bak o orda doğdu, orda herkes sana düşmandı. burda doğsaydı burda herkes sana dost olacaktı diyeceğim. ama bana izin verilm eyecek. ona soracaklar. saçma sapan bi savunma yapacak.
gözlerimi yakan sabun köpüğ, onun gözlerii de yaşartacak. bu suyun sıcaklığına sonsuza dek katlanmak zorunda kalacak.
ben orda olsaydım, o burda olsaydı, o da benim için aynı şekilde endişe edecek miydi. bilmiyoırum.
sabun köpüğü hala gözlerimi yakıyor.
ve ben daha fazla dayanamayacağım.
yatsam en iyisi olacak.
en azından ayetel kürsi okurum sabaha kadar durumu düzelir.
bu göz yaşı.
hayırdır inşallah.
o kadarla kalmış ne güzel![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
kel mi benim başım