You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

şia hakkındak konu silinmiştir.

şia hakkındak konu silinmiştir.

Profesör
RE: ŞİA’NIN SAPKIN İTİKADI(MEVCUT KUR’AN BOZULMUŞTUR!
bı suru dangalak cıkmıs yenı yenı seyler cıkarıp dını yıpratmaya calısıyolar,bır kısım dangalaklarda bunların pesınden gıdıyor işte.ılımlerı akıllarını asmıs ınsanlar bunlar,dolaysıyla da sapıtmıslar...allah ıslah etsın bunları...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-08-2009, Saat:02:22 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
can fezAm
evet bu konuda detaylı bir çalışmayı bir forumda daha okumuştum...

paylaşım için teşekkürler...

rabbim ehli sünnetin nurlu yolundan ayırmasın inşallah !!! (amin)
Ben yalnızca seni seviyorum,
Ne o muhteşem güzelliğin
Ne kalbimdeki özelliğin
Ne de sevdiğim için değil,
Seni yalnızca sen olduğun için,
Ruhun için
Kalbin için
Aklın ve sevgin için seviyorum seni.
Ben seni en çok kendim için seviyorum
Belki de ilk defa bencil oluşumu
Sana borçlu olduğum için.
Seni her şey için seviyorum.
Ve sahip olmadığım
Hiçbir şey için.
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.

.....''seni..''' seviyorum ''can'' ......
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ya kardeşim kim diyo bunları ya suratı adama benzemeyen bı fotograf koymussunuz şiaları şeytan gıbı gosterıyosunuz oradakı iddaların alayı yalan kuran bırdır bozulmamıştır hiç bir şia kuranın bozulgununu söylemez görüyoruz müslamanım diyen ülkeleri hangısı ıran gıbı islam düşmanı amerıkaya res çekebiliyo ayrıca biz sialar hz.ali yi peygamber olarak görmemişiz dir peyber efendimiz hz.ali ye buyurur allahı musa peygamberın yanına nasıl yardımcı olarak harunu verdiğini ve kendisinin de peygamber efendimize yardımcı oldugunu söyler ve şia mehzebınde tabıkı 12 imam günahsızdır masumdur ve sonuncu imam mehdi zaman hz. isa ıle zurh edecektır azhab33 aç hz. muhammed s.a.v bizler için seçdiği islan hz.ali nin zulfıkarıyla korunmusdur gadır hum siz kabul etmesenızde hz. ali nın velayetı gasp edılmışdır hem nasıl oluyo nasıl oluyoda allahı kuranı peygamberı bır olan bır meshebe kafır dıyebılıyosunuz bu söyleyenlerın kafır oldugu gayet ortada hz muhammed den sonra en buyuk kişilik hz ali dir
Degerli ahmet ali Kullanicisi Nov 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Degerli ahmet ali Kullanicisi Nov 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
yeterınce bölunduk bölduler bırbırımıze yabancı olduk kardeslıgımız kayboldu..biz ki muslumanız..kımın ıtıkadına kötü söylemek yakısır bıze... muslumanız kıme kafir demeye hakkımız var....

bölünmusuz...kürt türk arap...bölunmusuz..şii sunnı ...bölünmuşüz...muhammed ..ahmet ali..zeynep fatıma...

kimi boykot edelım şimdi bölenlerı mı kendımızı mı bana sorarsanız ılk önce işe kendımızden

baslayalım...hadi kendımızı boykota...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
müslümanlığa az bişey saygınız varsa şia nın sapkın itikadı falan filan kuran bozulmuşdur gibisinden saçma sapan yazıkları kaldırın böyle birşey yoktur bunu düşünmek bile adamı kafir eder ki siz nasıl bir alimin düşüncelerini bütün şialara yansıtıyosunuz bir kişinin düşüncesi sadece kendi için geçerlidir o insan bir alim olablir ilimlidir ama imansızdır o ayrı kalbinde ne olduğunu bilemezsın? ve şuanda bu yazıyı yazan insan olarak imansız oldugunu bu yazıları asarak insanları karalamak ve bunu sanki büyük bir zevk le yaptınızı görmek beni gerçek utandırıyo siz hiç rahatsız olmuyomusunuz acaba??........
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
şu şunu demiş bun bunu demiş diyerek ortalığı karıştırmayın kendinize gelin allah ne demiş peygamber ne demiş kuran ne diyor ona bakın benim için namaz kılan oruç tutan kurban kesen hacca gıden zekat veren imanın şartlarını islamın şartlarını galiba burada biraz hocalık yapıcam islam dinimizi anlatmak için neyse bunları yapan herkes benım gözümde müslümandır herkes kıbleye döndükten sonra bi sorun yok sen nerden bilcen peygamber efendımız nasıl namaz kılıyodu yanındamıydın kardeşim her şekilde namaz kılmış bazısı farklı kılıyo ben böyle kılıyorum sen şöyle bunundan panik yaşıyosunuz hangimiz islamı tam anlamıyla yaşıyoruz dünya bizim başımıza yıkılacak böyle giderse herkes müslüman
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: şia hakkındak konu silinmiştir.
kardeşler bende bir şiiyim. ama bizler Kuranın tahrif edildiğine inanmıyoruz. siz bu bilgileri nereden aldıysanız kesinlikle yanlış bilgilerdir. inanın bu tür yazılar sadece müslümanları ayırıyor, başka bir işe yaramıyor
Degerli Elmeddin Kullanicisi Nov 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.