You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şeytanın Yarını Bitmez

Şeytanın Yarını Bitmez

Kıdemli Üye
Şeytanın Yarını Bitmez
NE ZAMAN HAYRA YARAR bir şeyler yapmaya girişsek, önümüzde küçük bir engel beliriverir. Hayırlı bir işe başlamaya mı niyetlendik, o engel yüzünden, teşebbüsümüz daha başlamadan akim kalır. Zira, içimizde bir yarıncı saklıdır. Rabbimizin rızasına uygun bir işe niyetlenir niyetlenmez, bu yarıncı, bizi erteleme kuyularında boğdurur. Herkes, kendi ömründe ve de gündelik hayatında, bu yarıncının bir dizi icraatını sanırım bir çırpıda sayabilir. Kaç hayırlı fiil yarına ertelendiği için yaşanmamış, kaç hak söz yarına saklandığı için hiçbir zaman söylenmemiştir, kimbilir,Nefsin hoşuna giden işlerde hemen şimdici olan şeytan, hakikat ve hayr karşısında, hep yarıncı olmuştur.Sonra yaparsın. Yarın başlasan da olur.Bir gün muhakkak.İlerde ben de düşünüyorum. Hayatımıza şöyle bir baksak, bu az sonraların,yarınların,ileridelerin faturasının hayli kabarık olduğunu görmemiz zor olmayacaktır. Şeytanın, az sonra kalkıp kılmak üzere bizi edadan alıkoyduğu sabah namazlarının sayısı acaba yüzlerle mi, binlerle mi ifade edilebilir,Az sonra kılayım derken alelacele son dakikaya sığıştırılan sair namazların sayısı acaba kaç bini bulur, Namazla ilgili ertelemeler, şeytanın hayır ve hak karşısındaki yarıncılığının bir örneği yalnızca. Kulluğun şanına yakışan sair görev, fiil ve haller de hesaba katılınca, şeytanın yarına erteleyerek bizi hepten alıkoyduğu hayır ve hak sayısı, herhalde milyonları bulacaktır.
[Resim: allahmuhammedduais5.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: Şeytanın Yarını Bitmez
Sad az evvel daha şeytana uydum burda kaldım Sad

paylaşım için allah razı olsun Sad
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.