You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ŞEYTANIN TUZAĞI NEDİR?

ŞEYTANIN TUZAĞI NEDİR?

Acemi Üye
ŞEYTANIN TUZAĞI NEDİR?
ARKADAŞLAR BEN BUNU BİZZAT YAŞADIM.ÇOK DEĞER VERDİĞİM BİR ARKADAŞIM VAR.ONDA GÖRDÜM.
BU ARKADAŞIM ALLAH İÇİN YAŞARDI.KİMSEYE KÖTÜLÜK ETMEZ. İLİM ÖGRENİR NAMAZ KILAR İNSANLARA YARDIM EDER. KAPISINA GELENE YARDIM İSTEYEENE YOK DEMEZ. ELİ BOŞ GÖNDERMEZ KARI KIZ PEŞİNDE KOŞMAZ HER ŞEYİ ALLAH TAN İSTERDİ. İŞTE BU ARKADAŞIMI BİR KIZA KÖTÜ ŞEYLER YAPTI. ZATEN ŞEYTANIN TUZAĞI KADINLARDIR..
BU ARKDAŞIM BİR GÜN RABBİMDEN ALLAH IM HAYIRLISIYLA RÜYAMDA EVLENECEĞİM KIZI RÜYAMDA GÖSTER DİYEİSTİARE NAMAZI KILDI VE İSTİAREYE YATTI. RÜYASINDA BİR KIZ GÖRDÜ.
BU RÜYADAN BİR AY SONRA BU KIZI GERCEK HAYATTA BİR YERDE GÖRDÜ VE KIZIN PEŞİNE DÜŞTÜ.KIZ İMAM HATİPLİYDİ.İMAM HATİPLİ OLMASI ONU COK SEVİNDİRDİ. CÜNKÜ EVLENECEĞİ KIZIN KALBEN ALLAH A İNANAN VE COCUKLARININDA DİNDAR OLARAK YETİŞMESİNİ İSTİYORDU.ARKADAŞIM KIZI GÖZÜNDE MELEK OLARAK GÖRÜYORDU VE BANA BUNU HER ZAMAN DİYORDU.
KIZLA YAKLAŞIK 1,5 YIL UĞRAŞTI AMA NE ZAMAN KIZIN YANINA GİTSE KIZ KONUŞMAK İSTEMİYOR VE BUNU AZARLIYORDU.BU DA KIZI BIRAKAMIYORDU.CÜNKÜ SÜREKLİ RÜYASINDA GÖRÜYORDU.RÜYALARINDAN CIKMIYORDU.ALLAH A OLAN İNANCI VE SIRF O KIZI ALLAH RIZASI İCİN İSTEMESİ NEDENİYLE KIZIN HİC PEŞİNİ BIRAKMADI. TA Kİ KIZIN OKULUNA GİDİP KIZIN İSMİNİ CİSMİNİ ÖĞRENİP ONU İSTETMEYİ DÜŞÜNENE KADAR.
ONDAN SONRA OLAN OLDU.BU ARKADAŞIM KIZIN OKULUNA GİTTİ VE KIZ BUNU ORDA GÖRÜNCE ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞ POLİSE ŞİKAYET ETMİŞ KARAKOLLUK OLMUŞLAR. İŞTE ARKADAŞIMA KARAKOLDA DA BİR GÜZEL SAPIK MUAMELESİ YAPINCA... ARKADAŞIM HAYATTAN KOPTU. ALLAH İCİN İSTEMİŞTİ KIZI. ŞİMDİ BU ARKADAŞIM YOLDAN CIKTI. CÜNKÜ İSYAN ETTİ. PSİKOLOJİSİ BOZULDU.HEP KENDİ KENDİNE SORUYOR MİLLET NELER NELER YAPARKEN BU KIZI SIRF ALLAH RIZASI İCİN İSTERKEN KIZIN BUNA YAPTIKLARI. ÇOÇUGU HAYATYTAN KOPARDI.ŞİMDİ NE YAPTIĞINI BİLMEZ HALDE
KIZI ŞİMDİ ŞEYTAN OLARAK GÖRÜYOR.ŞİMDİ ONA YARDIMCI OLUYORUM DESTEK CIKIYORUM YANINDAN AYRILMIYORUM.
KIZLARIN COĞU BÖYLE
HADİSTİR: CEHENNEMİ EN ÇOK KADINLAR DOLDURACAK
Degerli xyakısıklı Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-07-2009, Saat:12:11 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
Administrator
RE: ŞEYTANIN TUZAĞI NEDİR?
bu saçmalık.. benim garibime giden kızın etrafında dolanıo rahatsız edıo kız ıstemıo zorla yanı pesınde koşuo sonrada allah ıcın dıo.. yani Allah rıza için diye birine böle sulanmak pek inandırıcaı değil nasipinde varsa biri çıkar elbet karşına kız.. kız ona umut mu vermiş damdan düşer gibi kızın karşına çıkmış kız hoşgeldin buyur evlenelim mi demeli akıl var mantık var...düyalık düşünürsen dünyalık kalırsın isyana düşersin Allah aşkı olsuun yeterki şükret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
tamam da senin arkadaşın da kızı canından bezdirene kadar çabalamış ben istemedikçe bir erkek te bana sürekli yaklaşsa en sonunda bende polise giderdim birde cennet anaların ayakları altında hadisini de unutmayalım
her lafa verecek bir cevabım vardır ama önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sevgili kardeşim rüya rahmani mi şeytani mi bilinmiyor. her rüyada gördüğüne nasıl inanıp onun peşinden gidersin. sonra insanın bilinçaltında olanlar rüyalarına girer bazen. belki o kızı daha önce başka bir yerde görmüştü ama niyet başka olduğu için dikkat etmemişti. aynı rüyayı birkaç defa görmüş olsa tamam diyecem ama. 1 defa ile olmaz.

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.