You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şeytanı nasıl aldattı?

Şeytanı nasıl aldattı?

Forumcu
Şeytanı nasıl aldattı?
Şeytanı nasıl aldattı?

Birgün adamın biri şeytanı gördü ve ona:
Senin gibi olmak için ne yapmalıyım ,diye sordu.adamın bu isteğine şaşıran şeytan şu cevabı verdi.:
-yazık sana !şimdiye kadar hiç kimse benden böyle bir şey istemedi .adam ısrarla:
-ama ben istiyorum ,dedi.şeytan sevinçle:
- benim gibi olman için namazı bırakman , yalan-doğru yemin etmen gerekir,dedi. Bunun üzerine adam:
-ALLAH ‘a söz veriyorum!namazı hiç bırakmayacağım!yeminde etmiyeceğim,dedi.
Şeytan kızmıştı:
-bu zamana kadar hile ile hiç kimse benden bir şey öğrenememişti.ben insanlara öğüt vermemeye ant içmiştim.yazıklar olsun bana dedi.

seyyid KEMERKAYA
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Şeytanı nasıl aldattı?
Allah kimseyi namazsız bırakmasın.halen namaz kılmayıp şeytanın yolundan giden şeytanı dost edinen insanlara Allah hidayet versin başlarını secdeden kaldırmasın.Allah razı olsun kardeşim.
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.