You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şeytan-ı Racim
Ben hep buradayım.
Olur ya özlersin,hadi özlemedin diyelim...
Bir gece uykun kaçar falan, o da mı olmadı?
Ayağın taşa takılır belki ?
Ben aklına gelirsem,sen de bana gel.
Yalnız uyumak yakışmaz sana...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-01-2014, Saat:12:21 PM, Düzenleyen: Minorphobia.
هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Şeytan-ı Racim
Filmi sinema da izledim tamamen ütopik argümanlar kullanılmış. Senaryo da verilen mesajın ne İslami ne akli hiçbir dayanağı yok. Üstelik müstehcen sahnelere yer verilmiş. Cinlerle ilgili film mi izliyoruz yoksa x filmi mi anlayamadım!
Eğer bu filmin konusu gerçek yaşanmış bir olaydan alınmışsa ve olayı anlatan şahıs sika birisi değilse (anlatan kişi) üzerindeki ithamı reddedebilmek için böyle bir şey iddia etmiş olabilir. İçeriği saçma bulduğum için tafsil etmek istemiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-01-2014, Saat:01:04 PM, Düzenleyen: kalemşör.
Ben hep buradayım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Aynı şey ise onu okumaya vakit ayıramam. Hikayenin hepsi yanlıştır/yalandır demiyorum ama arkadaşı ile zorla ilişkiye girip sonra bunu yapanın cin olduğunu lanse etmek dengesizliktir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
tavsiye etmem. içerikte çok saçmalıklar var ve müstehcen bir sahneye de yer vermişler. cin filmlerinden bakabildiğim kadarı ile en tutarlısı ve işin hakkı verileni. ''cin çarpması'' adındaki film.
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Yok hiç almıyım o zaman . Cin çarpması korku mu biliyim ki karşılaşırsam biryerde falan izlemiyim Big Grin
Korkarım çünküBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ben hep buradayım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.