You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Sevmek Zamanı
[Resim: sevmek+zaman%C4%B1.jpg]

Anlatılan öyle bir aşk ki, aşık oldugu resmin aslını gördügü halde aslı degil resmi sevmeye devam etmek isteyen bir adamın aşkı. Hatta resmine aşık oldugu kadına; resmini seviyorsam bundan sana ne, bu resminle benim aramda seni ilgilendirmez dedirtir. Boyacı Halil Meral'in resmine aşık olmuştur, bu tuhaf durumdan/ kuvvetli aşktan etkilenen Meral de Halil'e aşık olur. Filmle ilgili bilgiler için buraya bakabilirsiniz, bakmaya da bilirsiniz.

Yagmurun, hüznün, sonbaharın biraz da eski İstanbul'un filmi olmuş. Filmi seyredip Kürk Mantolu Madonna'yı da andım. Malumunuz üzre orada da surete aşık olma hikayesi var. (Hey gidi Raif Bey hey.)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Sevmek Zamanı
aaa bir film tavsiyesi Bööö bu aralar çok lazım oluyo ya
malı mülkü satıp filme harcıyacam herhalde kahkaha
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.