You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sevkiyat sürüyor

Sevkiyat sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), terör örgütü PKK’ya karşı Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki operasyonları devam ederken, sınır birliklerine sevkiyat da sürüyor.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), terör örgütü PKK'ya karşı Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki operasyonları devam ederken, sınır birliklerine sevkıyat da sürüyor. Sınır birliklerine top parçaları, mühimmat ve yakıt tankerleri sevkedilirken terör örgütünde çözülmeler ise artarak devam ediyor. Örgütten kaçan 2 terörist çocukları ile birlikte güvenlik güçlerine teslim oldu. Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonlar tüm hızıyla devam ederken, Irak sınırına bugün lojistik destek araçları sevkedildi. Mardin'in Nusaybin ilçesinden Şırnak'ın Silopi ilçesine doğru hareket eden araçlar, Hac Konaklama Merkezi'ndeki Destek Kıtaları'nda konuşlandırıldı. Sevkıyat araçları içerisinde yakıt tankerleri ve top parçaları dikkat çekerken, sınır bölgesine yapılan yığınaklarda artış olduğu görüldü. Sıkı güvenlik önlemleri altında gerçekleşen sevkıyata eskortluk yapan zırhlı araçlar konvoyun güvenliğini sağladı.
Karı-koca teröristler teslim oldu
Güvenlik güçlerinin operasyonlarla büyük darbe vurduğu terör örgütü PKK'da çözülmeler ise devam ediyor. Terör örgütünden kaçan evli çift, çocukları ile birlikte Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim oldu. Terör örgütünden kaçan karı-koca teröristler, 7 yaşındaki çocukları ile birlikte Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim oldu. Evli çiftin Verimli Jandarma Karakolu'nda ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye çıkarılacakları belirtildi.
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Sevkiyat sürüyor
RABBİM YARDIMCILARI OLSUN İNŞ.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Sevkiyat sürüyor
1 TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Güvenlik güçleri Van'ın Çatak ve Gürpınar ilçesi arasındaki kırsalda, bir grup teröristle karşılaştı. Çıkan çatışmada, teröristlerin bir kısmı kaçarken 1 terörist silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi. Mehmetçik kaçan teröristlerin peşinde...
Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK'ya yönelik bölgede operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, Çatak ve Gürpınar ilçesi arasındaki kırsalda, bir grup teröristle karşılaştı.
Teröristlere ''teslim ol'' çağrısında bulunan güvenlik güçlerine ateş açılması üzerine çıkan çatışmada, 1 terörist silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.
Gece başlayan ve sabah saatlerine kadar süren çatışmada, kaçan teröristlerin yakalanması için operasyonların devam ettiği bildirildi. AA
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Sevkiyat sürüyor
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:RABBİM YARDIMCILARI OLSUN İNŞ.

Amin...
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.