You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Seviyorum Rabbim seni.........

Acemi Üye
Seni seviyorum ALLAH'ım... Çünkü bütün kainatın mevcudatında görünen ve muhabbet vesilesi olan kemal, güzellik ve ihsanın hadsiz bir derece üstünde bir cemal(güzellik), kemal(mükemmellik), ihsan(ihsanda bulunma) ın sahibi sensin..
Ve bütün sevilenlere, sevgililere bedel Senin cemalinin bir cilvesi kafi gelir. Sevdiklerimizin yok olup gitmelerine bedel senin yokluktan münezzeh olman, kusurdan Müberra olman; sevgililerimizin ayrılığının kalp ve ruhumuzda açtığı yaraları tedavi ediyor.
Madem sen varsın ve bakisin, başkaları ne olursa merak çekmeyiz. Çünkü gerçek Cemal, Kemal ve İhsan sahibi ve dolayısıyla gerçek muhabbete layık sensin. Başkaları senin Cemalinin, Kemalinin ve İhsanının gölgelerinden ibarettir.Onlar bir nevi aynadırlar..
Aynada görünen de sensin, aynadaki Cemale, Kemale ve İhsana muhabbet de sanadır. Aynanın değişmesi senin cemalinin şaşaasını tazeleştirir. Güzelleştirir. Madem sen varsın, öyleyse her şey var.
Degerli AsLaN HaMzA Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Seviyorum Rabbim seni.........
allah razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Madem sen varsın, öyleyse her şey var.

herşey seninle güzel seninle hayirli gülücük RABBİM razi olsun güzeldi
Degerli Alime-i Nur Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Teşekkür ederim arkaadaşlar..ALLAH tüm müslüman aleminden razı olsun gülücük
Degerli AsLaN HaMzA Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ASLAN HAMZA KARDEŞ
ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN ALLAH (C.C) SENDEN RAZI OLSUN
BİR ABİ OLARAK SENİ UYARMAK GÖREVİM.ÇÜNKÜ MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN KARDEŞİDİR.
RABBİNİ SEVİYORSAN BELA VE MUSİBETLERE HAZIR OL
SABRI KENDİNE BİR SİLAH BİL.
KULLANMASINI ÖĞREN.
.........BİLİRSEN NEFSİNİ VE ŞEYTANI VURURSUN.......
.............BİLMEZSEN KENDİNİ VURURSUN............
Degerli xyakısıklı Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Madem sen varsın, öyleyse her şey var.Seviyorum Rabbim seni...Allah razı olsun kardeşim.
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Amin kardeşlerim..ALLAH hepimizden tüm müslümanlardan razı olsun..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-08-2009, Saat:09:18 PM, Düzenleyen: AsLaN HaMzA.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.