You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sevilmek Istiyorsan Seveceksin..

Profesör
[Resim: biiznillah_132820124611.jpg]

Sevinmek istiyorsan

Sevindireceksin..

Sevilmek istiyorsan

Seveceksin..

Sadi Şiraz
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-08-2015, Saat:12:31 AM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Çalıkuşu
RE: Sevilmek Istiyorsan Seveceksin..
Ne guzel demis sadi sirazi.. Dogru 'cunku İnsan hissetmedigi duyguyu baskasina yasatamaz...'
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
yaratılanı severim YARADAN dan ötürü...
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Şöyle hayırlı helal süt emmiş bir kısmet bulsak seveceğiz de yok kardeş yok, şimdikilerin alayı instagramda fink atıyor :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Seven Kişi illa sevilmek için sevmez ki bu zaman sevgi değil ticaret olur..

Düşünsenize ben sana bukadar değer verdim sende bana ispatla sende bunları yap denir mi hiç..

Bülbül Gül'e aşık olmasaydı hiç dermiydi bak ben seni çok seviyorum senin içinde şakıyorum madem sende beni seviyorsun o zaman dikenini benden Uzak tut diyebilirmiydi hiç... Çünkü Gül'e aşıktı ve bu Yüzden dikeniyle seviyordu.. Olduğu gibi Karşılıksız gülücük

Neyse Ahmet kardeşim senin içinde dua edeceğim Allah gönlüne göre bir Eş nasip eder inşaallah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.